8.9 C
Braşov
AcasăMagazin„Am spălat chiloții altei femei”: Pentru Nadine, visul american a fost un...

„Am spălat chiloții altei femei”: Pentru Nadine, visul american a fost un coșmar

l La 44 ani: „Vreau sa fac mai multe facultăți!”

La 44 de ani, Nadine se poate lăuda cu o experiență de viață destul de interesantă. Solista, care a părăsit România în 2003, pe când se afla în plină glorie cu celebra „Școală a vedetelor” a lui Titus Munteanu, a povestit despre umilințele îndurate în cei șapte ani cât stat în America pentru a urma studiile unei școli de actorie. A revenit în România în 2009, vindecată de narcisism, și și-a întemeiat o familie de care este foarte mândră.


Șapte ani a dat România pentru America!

A plecat peste Ocean să-și trăiască visul american, dar pentru ea a fost mai degrabă un coșmar și o lecție de viață! A părăsit România în 2003, pe vremea când era o vedetă, și a ajuns să muncească în Țara tuturor posibilităților ca dădacă sau ospătăriță. Cu banii obţinuţi din slujbe mărunte, Nadine şi-a plătit studiile de actorie. Cântăreața a vorbit la despre ce au însemnat pentru ea cei șapte ani petrecuți în America și cum a ajuns să se maturizeze și să scape de viciile care erau să-i ruineze viața. „La 18 ani mi-am luat apartament cu trei camere. Aveam obsesia asta cu casa. Lipsurile din viața mea m-au motivat. Eram o adolescentă agresivă și violentă, săream la bătaie din orice. Eu am fost crescută la casa de copii. După ne-a luat o mătușă, care apoi s-a răzgândit. Pe la 6 ani, eu îmi validam prezența prin sânge, bătaie. La 19-20 de ani, beam foarte mult, aveam frigiderul plin de sticle de votcă și de whisky. Am stat o lună de zile închisă în casă, după care mi-am făcut bagajele și am plecat în America. Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor. Am spălat chiloții altei femei. În America, am făcut lucruri simple timp de 7 ani. Am fost și la școala de actorie 5 ani ca să-mi dau, de fapt, seama că nu vreau să fac asta”, a povestit cântăreața.

Nadine a terminat liceul la 44 de ani

În 2009, Nadine a revenit în țară, unde și-a întemeiat familia la care nici nu a visat. Are un soț, Dragoș Apostolescu (cu care s-a căsătorit în 2011), și un băiat, Noah (10 ani), pe care-i adoră. „M-am întors în România pentru un bărbat care a fost iubitul meu în 2000. El a văzut atunci în mine omul care sunt azi, blândă, domestică. Datorită lui am azi o familie”, a mai spus cântăreața. Recent, solista și-a definitivat studiile. A terminat liceul la 44 de ani și a dat BAC-ul luna trecută. Nadine a luat nota 9,70 la Limba și Literatura română, nota 7 la Geografie şi 10 la Sociologie. ”Acum vreau să mă înscriu la facultate. Vreau să fac mai multe facultăți”, a mai spus cântăreața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE