3.6 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Sos cu busuioc

Ingrediente: 350 g roşii; 3 căţei de usturoi; 4-5 linguri ulei de măsline; frunze de busuioc; sare, piper și suc de lămâie
Mod de preparare: usturoiul se taie felii şi se călește în uleiul de măsline. Când prinde o culoare aurie se adaugă pulpa de roşii şi se fierbe pe foc mic. La sfârşit se adaugă busuiocul, sare și puțin piper, și sucul de lămâie, după gust. Îl poți folosi la fripturi, pește, dovlecei, roșii, pe pâine prăjită, în salate, pe mozzarella, la paste sau chiar la o salată de orez.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 14 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE