AcasăComunicateCOMUNICAT DE PRESĂ: Anunț finalizare proiect: ”IMBUNĂTĂŢIREA CAPACITĂŢII DE DEZVOLTARE A FIRMEI...

COMUNICAT DE PRESĂ: Anunț finalizare proiect: ”IMBUNĂTĂŢIREA CAPACITĂŢII DE DEZVOLTARE A FIRMEI CLINICA UNU PRIN DIVERSIFICAREA SERVICIILOR STOMATOLOGICE OFERITE”

Data publicării: 14.07.2021

S.C. CLINICA UNU S.R.L. anunţă finalizarea proiectului “IMBUNĂTĂŢIREA CAPACITĂŢII DE DEZVOLTARE A FIRMEI CLINICA UNU PRIN DIVERSIFICAREA SERVICIILOR STOMATOLOGICE OFERITE”, cod SMIS 114632, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cu o valoare totală de 1.789.163,33 lei, din care 1.276.414,91 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR este în valoare de 1.084.952,67 lei, iar din bugetul naţional de 191.462,24 lei.
Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect. Proiectul a fost implementat in localitatea Braşov, în perioada 01.03.2017 – 31.07.2021.

Obiectivele şi rezultatele proiectului sunt următoarele:
• asigurarea serviciilor stomatologice oferite la un nivel tehnologic modern, în acord cu ultimele descoperiri în domeniu, prin investiţii în active corporale şi necorporale (constând în 38 echipamente moderne pentru servicii stomatologice, 2 kit-uri specifice, 2 tipuri de soft-uri, 4 seturi de mobilier), prin implementarea a 2 noi standarde la nivelul firmei (SR EN ISO 9001:2015 şi SR EN 15224:2013) şi prin participarea la o misiune economică pe specificul activităţii proiectului;
• crearea prin proiect a 4 noi locuri de muncă, din care minim trei persoane vor fi de sex feminin, iar o persoana va fi cu vârsta peste 50 ani;
• inregistrarea unei rate a rentabilităţii financiare de peste 40% după primii 2 ani de exploatare a investiţiei.

Jud. Brasov, Loc. Brasov. Str. De Mijloc nr. 1, ap.4
Tel. 0723234862 / 0268418969