8.6 C
Braşov
AcasăMagazinMădălina Ghenea - mesaj pentru Giorgio Chiellini după câștigarea Euro 2020

Mădălina Ghenea – mesaj pentru Giorgio Chiellini după câștigarea Euro 2020

Mădălina Ghenea a postat pe rețelele de socializare un mesaj în dreptul unui videoclip făcut împreună cu căpitanul Squadrei Azzura, după ce duminică seara Italia a câștigat Euro 2020. Fotomodelul a ținut să îl felicite pe Giorgio Chiellini după reușita extraordinară de la Campionatul European de Fotbal. Căpitanul echipei Italiei, Giorgio Chiellini și Mădălina Ghenea se cunosc de mult timp, iar dovada stă în postările anterioare pe care fotomodelul le-a făcut la adresa lui Chiellini. După ce Italia a câștigat duminică seara Euro 2020, românca a mai scris un mesaj, de această dată de felicitare și respect, dedicat bunului său prieten Giorgio Chiellini, cu care a și filmat un videoclip de prezentare pentru un telefon mobil. „Mândră să fi lucrat cu tine, căpitane”, a scris fotomodelul pe rețelele de socializare. Duminică a avut loc Finala Campionatului European. „Squadra Azzurra” a reușit să bată echipa Angliei, 1-1 după 120 de minute și 3-2 la penalty-uri. După 53 de ani de la precedentul titlu continental, Italia a reușit să câștige din nou Campionatul European de Fotbal!


Mădălina Ghenea, relații cu Gerard Buttler, Philipp Plein sau Matei Stratan

Mădălina Ghenea se poate lăuda cu câteva relații cu bărbați celebri, Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan ori Vito Schnabel, dar de fiecare dată a intervenit câte ceva, iar poveștile de dragoste s-au destrămat. Apoi, pentru frumoasa actriță a urmat o pauză, în care s-a concentrat pe viața profesională. Dar, la un moment dat, s-a speculat că ar fi început o poveste de iubire cu Nicolo Zaniolo, un tânăr fotbalist de la AS Roma.
„După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică”, nota Gazzetta dello Sport.
Mai mult, aceeași publicație anunța că Mădălina Ghenea, care a filmat într-o reclamă alături și de Cristiano Ronaldo, i-ar fi stricat lui Zaniolo relația cu iubita lui Sara. „În pofida amorurilor furtunoase, prioritatea rămâne revenirea după accidentare; Roma îl așteaptă, cu sau fără iubită”, era atunci știrea din presa italiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE