8.9 C
Braşov
AcasăSportUltim omagiu: Ciprian Mustață, directorul sportiv al lui CS Olimpic Cetate Râșnov,...

Ultim omagiu: Ciprian Mustață, directorul sportiv al lui CS Olimpic Cetate Râșnov, a fost condus pe ultimul drum

Autor: George ANDREI

Ciprian Mustață, director sportive al lui CS Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în cadrul IPJ Brașov, care a trecut în neființă săptămâna trecută a fost înmormântat, sâmbătă, la Cimitirul din cartierul Triaj, cu onoruri militare, rude, prieteni, colegi și numeroși oameni din fotbalul brașovean aducându-i un ultim omagiu. Ei au adus flori şi zeci de coroane cu mesaje emoționante. Fotbaliștii echipei râșnovene, în frunte cu antrenorul Petre Lucian, i-au adus un ultim omagiu fostului conducător al clubului. Ciprian Mustață, fostul director sportiv al echipei râșnovene din Liga a 3-a, a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane.

În timpul ceremonialului de înmormântare au fost trase trei salve de armă, iar câteva mașini de politie aflate în incinta cimitirului aveau pornite sirenele.
Ciprian Mustață a murit, joi după amiaza, la vârsta de 45 de ani. Oficialul echipei râșnovene a fost găsit în stare de inconștiență în locuința sa din Brașov. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a mai putut fi salvat. Ciprian Mustață era agent șef de poliție în Brașov. Polițistul era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace încă de anul trecut atunci când a suferit un preinfarct. Fotbalul a fost marea sa pasiune și chiar joi dimineața, în ziua în care s-a stins, Ciprian se ocupa de perfectarea unor jocuri amicale și legitimarea unor jucători pentru echipa râșnoveană. Rămas bun, Ciprian!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE