8 C
Braşov
AcasăSportNu a fost pe mână cu Șumudică: Brașoveanul Daniel Paraschiv va...

Nu a fost pe mână cu Șumudică: Brașoveanul Daniel Paraschiv va juca la FC Voluntari

Autor: Adi MARICA

l Cluburile FC Voluntari şi CFR Cluj au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului brașovean la echipa ilfoveană

Transferat de CFR Cluj în această vară de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, atacantul brașovean Daniel Paraschiv a fost împrumutat de echipa campioană la FC Voluntari.

Va fi coleg cu Tamaș

Deși a făcut pregătirea de vară cu echipa antrenată de Marius Șumudică, Paraschiv nu a primit multe șanse din partea antrenorului, astfel că șefii clubului ardelean au decis să-l împrumute la FC Voluntari. La gruparea ilfoveană, Paraschiv va fi coleg cu Gabi Tamaș, cel care este și președintele clubului! „Eu spun că este un pas necesar pentru a deveni ulterior fotbalist de baza la CFR Cluj. Nu îl cunosc personal pe Gabi Tamaș, însă abia aștept să împart vestiarul cu un asemenea fotbalist” a spus Paraschiv.
Gruparea ilfoveană a anunțat deja oficial mutarea pe pagina oficială de Facebook. „Bun venit, Daniel Paraschiv! Cluburile FC Voluntari și Fotbal Club CFR 1907 Cluj -Napoca au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului Daniel Paraschiv la echipa noastră. Daniel Paraschiv este un vârf de atac , în vârstă de 22 de ani, care a evoluat în sezonul trecut pentru Viitorul Pandurii Tg. Jiu.Cu 11 reușite în 27 de partide ,în stagiunea 2020-2021, Daniel Paraschiv a fost unul din principalii marcatori din liga secundă. Bun venit, Daniel și la cât mai multe realizări în tricoul FC Voluntari!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a ardelenilor.

Crescut de FC Brașov

Daniel Paraschiv a început fotbalul la vârsta de șase ani la FC Braşov, iar primul său antrenor a fost Nicu Văduva. La FC Braşov a mai lucrat cu Lucia Ghioc, Alfred Folberth, Vasile Solomon și Vasile Mureşan. În urmă cu șase ani, Paraschiv a evoluat un sezon la juniorii Preciziei Săcele sub comanda lui Ciprian Ursu, după care a revenit la FC Braşov şi a jucat timp de două sezoane în Liga Elitelor avându-i ca antrenori pe Dragoş Luca şi Florin Nistoroschi. În 2017, atacantul a făcut pasul la seniori, la Viitorul Ghimbav, în Liga a 3-a, unde Paraschiv a fost promovat de antrenorul Vasile Solomon. După un tur de campionat excelent la Ghimbav, Paraschiv a fost transferat la AFC Hărman unde s-a adaptat rapid în angrenajul echipei pregătite la aceea vreme de Ioan Naghi. În vara lui 2018, Paraschiv avea să facă pasul în Liga a 2-a, la Luceafărul Oradea, la pachet cu alţi doi tineri fotbaliști brașoveni talentați, Paul Mitrică şi Vlad Prejmerean. Din ianuarie 2020, Paraschiv a jucat la Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE