10 C
Braşov
AcasăMagazinAndie MacDowell, apariție inedită la Cannes

Andie MacDowell, apariție inedită la Cannes

Andie MacDowell s-a numărat printre starurile care au onorat cu prezența pe covorul roșu în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes 2021.
Andie a fost o apariție inedită și a cucerit privirile cu look-ul ei natural. Actrița din „Green Card”, în vârstă de 63 de ani, nu și-a mai vopsit părul și a optat pentru un machiaj simplu. Pentru această ocazie, MacDowell a ales să poarte o rochie în nuanța albastru acvatic. Festivalul de Film de la Cannes 2021 a început marţi, 6 iulie. Membrii juriului trebuie să vizioneze 24 de filme în competiţia oficială, de la pelicule semnate de Julia Ducourneau şi Paul Verhoeven la altele regizate de italianul Nanni Moretti şi rusul Kirill Serebrennikov, înainte de a acorda principalele premii, în 17 iulie.

Reguli noi pe covorul roșu de la Cannes

Strălucirea vedetelor şi bliţurile fotografilor au revenit așadar pe covorul roşu de la Cannes. Dacă accesul în festival este condiţionat de prezentarea unui certificat sanitar iar masca rămâne obligatorie chiar şi în exterior, pe treptele din faţa Palais des Festivals din Cannes echipele filmelor din selecţia oficială 2021 vor avea dreptul să renunţe la măşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE