8.6 C
Braşov
AcasăMagazinHamburgeri și șampanie: Elena Udrea și Elena Băsescu se distrează împreună

Hamburgeri și șampanie: Elena Udrea și Elena Băsescu se distrează împreună

l Pe Mykonos, insula bogătașilor

Elena Udrea și Elena Băsescu au profitat de timpul liber şi au fugit să se relaxeze departe de ţară. Au ales aceeaşi destinaţie superbă, şi anume Grecia, unde s-au delectat cu mâncarea specifică, plajele curate şi marea turcoaz. Udrea a fost însoţită de iubit, iar EBa se pare că n-a fost nici ea singurică. Staţiunea Mamaia nu mai este preferata vedetelor în materie de vacanţe. Din cauza mai multor inconveniente – vremea instabilă, invazia de gărgăriţe, distanţa prea mare dintre şezlongurile de fiţe şi mare sau aglomeraţia de construcţii din zona de Nord a litoralului, turiştii aleg acum să plece din ţară. Turcia, Grecia şi Egipt sunt destinaţiile aflate în topul preferinţelor turiştilor şi iată că mai multe „vedete” de la noi au ales frumuseţea Greciei.Elena Udrea (47 de ani) şi logodnicul ei, Adrian Alexandrov (37 de ani), ies prima oară din ţară anul acesta şi au preferat să se relaxeze pe insula bogătaşilor, mai precis în Mykonos. Fotografiile postate îi arată mai fericiţi ca oricând, semn că, în ciuda tuturor problemelor cu justiţia, au reuşit să fie un cuplu şi să se iubească. Bronzaţi şi super asortaţi, aşa au ieşit fosta politiciană şi tatăl fetiţei sale la promenadă. El a îmbrăcat un tricou maro cu blugi şi papuci albi, iar Elena un top extrem de decoltat, cu fustă de blugi şi adidaşi albi. Accesorizaţi cu ochelari de soare, iar ”blonda de la Cotroceni” și cu o poşetă super scumpă de firmă, păreau cuplul ideal. Au luat cina la un restaurant cu specific grecesc şi au închinat un pahar de şampanie, moment care se poate observa şi pe pagina de Instagram.

Micuţa Eva Maria, fetiţa lor în vârstă de 3 ani, a rămas cu bunica acasă, aşa că Udrea şi Alexandrov au avut prilejul să se bucure de momente romantice în doi.
Şi Elena Băsescu şi-a lăsat cei trei copii, pe Sophia, Traian jr. şi pe Anastasia, acasă, cu bunica şi cu bona, şi a reuşit şi ea să respire aerul proaspăt al superbei destinaţii, Mykonos, alături de buna prietenă Elena Udrea.
Fata fostului președinte nu a ratat plimbările pe străzile de poveste, s-a fotografiat într-un cadru superb cu flori, a asistat la un mini concert de muzică grecească şi s-a bucurat de preparatele delicioase de la un restaurant din zonă. Nu singură, ci alături de Elena şi de Adrian Alexandrov. EBa a fost ceva mai elegantă decât prietenii ei. A purtat o rochie neagră din dantelă, cu spatele gol, şi decoltată în zona bustului, o geantă de firmă neagră şi o pereche de şlapi comozi, în aceeaşi nuanţă.

Un platou generos plin cu burger, cartofi şi frigărui de pui cu legume, pe care EBa probabil că doar le-a privit, pentru că este foarte atentă la silueta pe care, după cele trei sarcini, şi-a recâştigat-o cu multă muncă la sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE