12.4 C
Braşov
AcasăMagazinActrițe, modele, prezentatoare de televiziune: Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre logodna...

Actrițe, modele, prezentatoare de televiziune: Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre logodna recentă

l „Tata este totul pentru mine“

Au strălucit pe terenul de fotbal în frunte cu „Tata Puiu” şi au fost intitulaţi „Generaţia de Aur”. Acum, copiii lor calcă pe urmele celebrităţii, dar în cu totul alte domenii: televiziune, actorie, modelling. Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria (25 de ani), prezintă ştirile sportive la Matinalul de la Prima TV şi tocmai s-a logodit. Prilej pentru a răspunde la mai multe întrebări.

Reporter : Cum te-ai prezenta în câteva cuvinte?
Maria Iordănescu: O persoană modestă, care munceşte din greu pentru visul său şi care îşi stabilieşte obiective realiste. O persoană care îşi doreşte să aibă indentitate proprie, să iasă din umbră legendară a tatălui său. Din punct de vedere profesional, ţinta mea este să ajung la inimile telespectatorilor, aşa cum sunt.
-Ai şi tu o relaţie cu sportul şi ce practici?
– Da, dintotdeauna. Copil fiind, am învăţat pentru prima dată să şutez. N-am fost copilul crescut pe muzică lui Mozart sau Ceaikovski, ci pe imnurile suporterilor din Ghencea. Am auzit în casă vorbindu-se doar despre fotbal. Îmi place fitness-ul şi iubesc squash-ul. Dacă aş fi fost fotbalist, cu siguranţă postul de fundaş ar fi fost al meu.
-Care este relaţia cu tatăl tău, Anghel Iordănescu?
– Am o relaţie deschisă şi strânsă… Dumnezeu, prin Sfântul Botez, ne oferă un înger păzitor fiecăruia. El mi l-a dat mie pe tata, drept ”garanţie”. Aşadar, am doi îngeri păzitori care mă păzesc: unul spiritual şi unul pământesc. Tata este totul pentru mine, nu pot descrie în cuvinte.
-Ce sporturi urmăreşti?
Fotbalul, în mod special meciurile fratelui meu, Edi… La origini rămân fiica ”drapelului roş-albastru”, dar întodeauna acesta va fi surclasat de echipa unde va antrena fratele meu. El rămâne pe un piedestal pentru mine, cu siguranţă.
-Ce ritual ai dimineaţă? La cât te trezeşti dimineaţă?
– Nu pot să-l numesc ritual, ci mai degrabă ”datorie” faţă de Dumnezeu, să îi mulţumesc pentru ce mi-a oferit. Spun câteva rugăciuni când mă trezesc şi să fac semnul Crucii înainte să ies din casă. Dimineaţa… am destuleee alarme setate, care mă ajută să mă trezesc. La 4 şi un sfert, aproximativ, începe ziua mea!
-Ai un pandantiv care îţi poartă noroc?
– Sunt două perspective din care pot răspunde la această întrebare. Prima ar fi că omul trebuie să îşi facă singur ”norocul”. Asta înseamnă că, dacă eşti un om serios, muncitor şi cu o serie de principii la bază, succesul vine la pachet. Dacă vorbim din punct de vedere religios, ”norocul” nu există. Dumnezeu este cel care intervine şi poate susţine incapacităţile şi neajunsurile condiţiei umane, atunci când ceri ajutorul divin.
-Iubeşti?
– Din moment ce am zis un ”Da!” hotărât, este limpede că iubesc…
-A fost o cerere în căsătorie?
– Da, este vorba despre o logodnă. Cererea a avut loc în Barcelona, oraşul lui de suflet. Am plecat într-o scurtă vacanţă, fără să ştiu ce urmează să se întâmple. A fost un moment extrem de emoţionant, unul perfect, aş spune eu!
-Cine e el? Face sport?
– Logodnicul meu este cel mai frumos suflet pe care l-am cunoscut. La acest aspect se mai adaugă şi o educaţie exemplară din toate punctele de vedere (aici mă refer la cei 7 ani de acasă, precum şi la şcolile cu renume din Europa pe care le-a absolvit). Un bărbat cu un bun simt ieşit din comun şi cu o inteligenţă sclipitoare. El este o persoană care face sport, în limita timpului disponibil, însă nu practică la nivel de performanţă.


Şi alte fiice de mari sportivi au devenit celebre

Fiica lui Marius Lăcătuş, Dominique Lăcătuş, joacă în serialul “Adela”. Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique a jucat-o pe Tania în acest serial
Natalia Mateuţ de la Antena Stars e fata cea mare a lui Dorin Mateuţ şi a optat pentru o carieră în TV, având emisiuni pe toată durata săptămânii. A cochetat şi cu moda, ca fotomodel şi a debutat mai întâi ca reporter, însă a avut ambiţia de a trece la alt nivel, aşa că acum e prezentatoare. Natalia a absolvit şi actoria, bifând mai multe apariţii în filme şi seriale tv.
Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi e şi ea actrita. După ce şi-a făcut debutul în 2014, în „Bucureşti, te iubesc”, a plecat în America, la studii. A jucat în filme ca „Plaine Jane and the Dating Game” sau “Între chin şi amin”.
Denisa Balint, fiica lui Gabi Balint, e model şi a apărut în câteva videoclipuri. Unul dintre acestea este la piesa „Cinci”, interpretată de Lora. Tânăra a studiat la Internaţional British School of Bucharest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE