8.6 C
Braşov
AcasăMagazinAnda Adam și soțul ei s-au despărțit!

Anda Adam și soțul ei s-au despărțit!

Anda Adam este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală autohtonă. Cu o carieră longevivă, blondina a reușit să doboare topuri muzicale de-a lungul timpului, iar melodiile ei să răsune la mai toate posturile de radio. Lucrurile nu mergeau bine doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. S-a măritat în 2015 cu afaceristul Sorin Nicolescu și din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță, Eveline.
Despre un divorț între cei doi s-a mai scris de-a lungul timpului, însă de fiecare dată Anda Adam a infirmat zvonurile. De data aceasta, confirmarea în ceea ce privește despărțirea a venit de la soțul ei, Sorin Nicolescu. Iată ce spune acum, după separare:

Sorin Nicolescu: „Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui”

Omul de afaceri spune că nu vrea să facă publice prea multe detalii despre acest subiect, căci nu prea este interesat să apară în lumina reflectoarelor. De altfel, el mai tot timpul a fost discret și s-a ferit cât a putut de mult de obiectivul de filmat. Sorin Nicolescu trage linie și spune că niciodată nu va vorbi urât despre mama copilului său, mai ales că în toți acești ani în care i-a fost alături i-a demonstrat că ține la el.
„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mai declarat soțul vedetei.

Articolul precedentCugetări
Articolul următorBritney Spears rămâne sub tutela tatălui ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE