6.9 C
Braşov
AcasăCititori(P) Piscinele pentru copii: din plastic PVC sau gonflabile?

(P) Piscinele pentru copii: din plastic PVC sau gonflabile?

O piscină de plastic sau una gonflabilă oferă copiilor un loc sigur și distractiv de joacă în timpul zilelor călduroase ale verii. Înainte de a vă decide asupra uneia, aflați totul despre avantajele și dezavantajele piscinelor din plastic și cele gonflabile pentru a determina care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Avantajele piscinelor din plastic

Piscinele din plastic tind să fie mai puțin costisitoare decât piscinele gonflabile. De obicei, puteți găsi un model simplu rotund pentru mai puțin de 100 de lei. Cele mai elaborate pot ajunge să coste și mai mult, dar în general acestea au un tobogan și scări. Dacă decideți să aruncați piscina de plastic la sfârșitul verii, nu va costa mult să cumpărați alta în anul următor când vine din nou căldura.

Piscinele din plastic oferă, de asemenea, o satisfacție instantanee. Când o aduceți acasă, o lăsați în mijlocul curții sau grădinii, o umpleți cu un furtun de grădină și chemați copiii la bălăceală.

Piscinele din plastic sunt mai aproape de sol, facilitând intrarea și ieșirea copiilor mai mici. A fi atât de aproape de sol adaugă, de asemenea, un element de siguranță, deoarece nu există atât de multă apă. Când priviți cum se joacă copiii, puteți fi siguri că sunt feriți de accidente, chiar dacă copilul se intinde pe burtă în apă.

Dezavantajele piscinelor din plastic

Piscinele din plastic sunt, în general, mai greu de transportat acasă din magazin, deoarece au o formă relativ fixă ​​și orice neatenție ar putea rupe sau afecta materialul din care e fabricată. Poate fi necesar să legați piscina deasupra unei mașini sau să o transportați cu o camionetă pentru a se potrivi circumferința piscinei. Sau, bineînțeles, o puteți comanda direct acasă și scăpați de o grijă.

Piscine copii – ofertele zilei

Depozitarea piscinelor din plastic poate fi, de asemenea, o problemă. Nu se vor plia sau împături, așa că ai avea nevoie de spațiu pentru a o păstra atunci când nu o folosești. Ați putea să o sprijiniți de un perete exterior al casei dvs., dar acesta poate fi un plus inestetic. De asemenea, contactul cu lumina directă a soarelui va provoca în cele din urmă materialul piscinei să crape, să se deterioreze sau să se deformeze.

Avantajele piscinelor gonflabile

Piscinele gonflabile vin în general pliate într-un sac sau într-o cutie mică. Acest lucru le face ușor de transportat, nu doar de la un magazin, ci chiar la o casă de vacanță sau la plajă.

Ele vin într-o mare varietate de stiluri. Deși unele pot fi mai scumpe, stilurile pot oferi unele caracteristici interesante, cum ar fi tobogane, tunuri cu apă sau diverse jucării și animale care completază piscina. Acestea din urmă sunt foarte atractive pentru un copil mic.

Aceste piscine sunt, de asemenea, mai ușor de depozitat. Odată golită, dezumflată și pliată, întreaga piscină se poate potrivi îngrijit pe un raft din garaj.

Dezavantajele piscinelor gonflabile

Piscinele gonflabile iau ceva timp pentru a se umfla. De obicei, acestea vin cu o pompă de aer pe care o acționați cu piciorul sau mâinile. Puteți utiliza un compresor de aer dacă aveți unul, dar dacă nu, va fi nevoie de 20 de minute bune pentru a umfla pereții.

Piscine copii – oferte

Un alt dezavantaj este că aceste piscine sunt relativ fragile. Sunt ușor de perforat și, odată avariate, sunt adesea inutile. În timp ce multe modele vin cu seturi de petice, acestea vor mai scurge aer chiar dacă sunt aplicate corect.

Dezumflarea bazinelor pentru depozitare poate fi, de asemenea, o bătaie de cap. Trebuie să o rotiți în timp ce o pliați pentru a vă asigura că aerul este complet eliminat. Timpul de curățare și demontare este mai lung cu o piscină gonflabilă.

Fie că alegeți o piscină din plastic PVC sau una gonflabilă, rețineți că aceste piscine sunt menite să fie temporare. De obicei, durează doar o vară sau două înainte de a fi necesară înlocuirea. Cea mai bună opțiune pentru dvs. va depinde de cât de mult doriți să cheltuiți, de modul în care o puteți obține acasă și de ce tip de cameră aveți la dispoziție pentru depozitare. Cu ambele opțiuni, copiii se vor distra însă cu siguranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE