6.2 C
Braşov
AcasăCititoriE bine să știți: 15 sfaturi pentru nepoate din partea bunicilor înțelepte

E bine să știți: 15 sfaturi pentru nepoate din partea bunicilor înțelepte

1. Nu te teme să cazi
Dă-te cu bicicleta, la scrânciob, cu rolele și nu te teme să cazi. Va fi dureros, dar te vei învăța datorită acestor căzături să fii rapidă și să te ridici atunci, când îți vine să plângi.
2. Nu te teme să-ți aperi punctul de vedere
Nu ești obligată să taci, dacă ceva nu-ți place sau când nu ești de acord. Nu-ți ascunde părerea nici de dragul prieteniei, nici de dragul iubirii. Dacă nu ești auzită sau ți se cere să fii loială, atunci renunță la această prietenie sau dragoste.
3. Nu-ți fie rușine să-ți ceri scuze
Doar fetele foarte puternice știu să-și ceară scuze și să-și recunoască greșelile lor și îmi doresc să crești anume o astfel de persoană. Este dificil să zici: „Iartă-mă, nu am avut dreptate. Cum pot salva situația?”. Dar trebuie să înveți să faci acest lucru și atunci nimeni nu te va putea învinge.
4. Nu te teme să primești note mici
Un 2 nu este chiar atât de rău. El îți va indica punctele slabe. Vei afla la ce mai ai de lucru. O notă mică nu înseamnă că nu ești capabilă. Este doar o motivație de a acționa.
5. Nu te teme să nu fii populară
Până când toți popularii vor merge pe la petreceri, vor pierde timp prin localuri și vor petrece nopțile în internet, afișându-și fotografiile, tu vei învăța să tragi bine, să călărești, să cânți etc. La vârsta de 18 ani, popularii vor continua să-și petreacă timpul în fața calculatorului, iar tu deja vei cuceri lumea și, posibil, vei merge să călătorești în jurul lumii.
6. Nu te teme să fii stranie
Bunica ta doar nu se teme!
7. Nu te teme să te îndrăgostești
Sentimentul de îndrăgostire oricum te va copleși. Bucură-te că în sfârșit te-ai maturizat.
8. Nu te teme de primul sărut
Crede-o pe bunica ta, acest lucru este minunat! Nu te teme, toate femeile se sărută grozav, deoarece acest lucru este la noi în sânge.
9. Nu te teme să te căsătorești sau, din contră, să nu te căsătorești
Când crești, nimănui nu-i pasă dacă ai pe deget verighetă sau nu. Dar, dacă tu ai decis că viața de familie și căsătoria sunt pentru tine, încearcă să găsești persoana ”ta” și atunci totul va fi bine. Nici ciorapii aruncați peste tot nu te vor enerva. În schimb vei avea cui să-i faci masaj seara și cu cine să scoți câinele la plimbare.
10. Nu te teme să naști
N-am să te mint, e dureros. Dar este cel mai minunat lucru, care poate fi în viața unei femei!
11. Nu te teme de divorț
În viață multe se pot întâmpla. Cel mai important – nu dispera și nu te închide în tine. Divorțul nu este sfârșitul vieții. Este începutul a ceva nou și, cel mai probabil, mai interesant.
12. Nu te teme de singurătate
Uneori este benefic să fii în singurătate. Poți chiar savura această stare. Dar acest lucru nu va fi pentru mult timp – eu cunosc foarte bine familia noastră!
13. Nu te teme să plângi
Lacrimile sunt alegerea celor puternici. Sunt puternică și fac, ceea ce vreau. Vreau plâng, vreau râd, vreau arunc ciorapi prin toată casa.
14. Nu te teme să încerci ceva nou
Nu te gândi la vârstă și la ce va spune lumea. Ia de la viață tot ce e mai bun și nu contează cât de nebună este dorința ta.
15. Nu te teme să îmbătrânești
Cu vârsta vei începe să iubești mai mult viața și să-i prețuiești pe cei dragi. Apoi, poate și tu le vei scrie o scrisoare nepoților tăi.

Articolul precedentCeaiul de leuștean topește grăsimile
Articolul următorBancul zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE