6.9 C
Braşov
AcasăMagazinAna Baniciu e îndrăgostită

Ana Baniciu e îndrăgostită

Ana Baniciu, fiica celebrului Mircea Baniciu, s-a afișat, de curând, pentru prima dată la brațul unui bărbat. Ea și iubitul ei, Edi, formează un cuplu de aproximativ nouă luni iar Ana Baniciu este îndrăgostită până peste cap. Tânărul nu a scăpat ușor și a fost nevoit să-l cunoască pe tatăl artistei. Ana a povestit cum s-au cunoscut, cum a îngrijit-o în perioada în care a avut COVID, dar și cum a reacționat Mircea Baniciu la marea întâlnire. La început, cei doi au fost extrem de discreți, asta până când au devenit siguri pe sentimentele lor. Acum se afișează împreună ori de câte ori au ocazia. Ana și Edi au plecat și în prima lor vacanță peste hotare, și anume în exoticul Zanzibar. Înainte de a pleca, artista l-a dus pe Edi să-i cunoască tatăl. Ana a povestit cum a decurs întâlnirea dintre cei doi. Mircea Baniciu a încercat să fie cât mai relaxat la întâlnirea cu iubitul fiicei sale. „Am fost plecată o săptămână în Zanzibar. A fost foarte frumos, am fost înconjurată de oameni dragi şi prieteni, ne-am distrat. Dar când m-am întors în România am apreciat mai mult ce am acasă. A fost şi iubitul meu, Edi, desigur. A fost prima vacanţă împreună peste graniţă. Ne înţelegem foarte bine, sunt tare mândră de treaba asta. E primul cu care m-am afişat, deci e o chestie serioasă. Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic… Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm” a spus Ana Baniciu.

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și Edi

Ana Baniciu a mărturisit că între ea și Edi nu a fost dragoste la prima vedere. Ba chiar începutul relației lor nu este unul în totalitate romantic. În urmă cu nouă luni, Edi a fost cel care a organizat o vacanță la munte cu gașca. Când s-au întors acasă, din toată trupa, doar el și Ana Baniciu au fost testați pozitiv cu SARS-CoV-2. După ce au primit rezultatele, Edi a decis să se izoleze împreună cu Ana Baniciu și să aibă grijă de ea. Așa a început povestea de dragoste.
„Ne dorim să avem o viaţă frumoasă împreună, ne iubim mult. Când m-a cunoscut mi-a dat covid, el m-a îngrijit şi aşa ne-am apropiat. El mă căuta de ceva vreme… Suntem împreună de vreo 9 luni. Am ieşit cu o prietenă şi ne-a dus acasă acest băiat, Edi. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar am simţit ceva”, a spus Ana.
„M-a convins să plecăm toată gaşca la munte, a organizat chiar în acea seară totul. Şi acolo mi-a dat covid, doar eu am luat, nu ştiu cum se face! Şi ne-am izolat împreună, a avut mare grijă de mine, nu m-am simţit deloc bine, a fost greu. L-am lăsat să se apropie până la urmă”, a mai adăugat artista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE