10.3 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Sos indian

Ingrediente: 2 linguriţe seminţe de chimen, o ceapă mai mare tocată, 400 g roşii tocate (1 cutie), 1 căţel de usturoi, ghimbir și o linguriță de turmeric(sau curry).
Mod de preparare: Se prăjeşte un căţel zdrobit de usturoi, puţin ghimbir dat pe răzătoare, 2 linguriţe cu seminţe de chimen, turmericul şi o ceapă mai mare tocată, până încep să se coloreze. Se adaugă apoi 400 g de roşii tocate şi se fierbe sosul, amestecând, timp de 15 minute, până se îngroaşă. Se toarnă peste legume sau alte preparate, chiar și carne de pui, chiar înainte de a le servi.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 29 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE