6.7 C
Braşov
AcasăSportNume surpriză la primul antrenament: Ilie Stan a început marea selecție la...

Nume surpriză la primul antrenament: Ilie Stan a început marea selecție la „new FC Brașov”

Autor: Adi MARICA

l La primul antrenament al echipei care va lua locul Coronei în Liga a 2-a au participat 28 de jucători

Cu Ilie Stan la timonă, „new FC Brașov“ a demarat, ieri, pregătirile. Ilie Stan a fost prezentat jucătorilor în vestiar de către consilierul local Sebastian Bădulescu. „Ilie Stan este antrenorul echipei, el va semna contractual imediat ce vom rezolva toate problemele cu actele ’’, le-a spus Bădulescu jucătorilor.


Șanse egale pentru jucători

Ilie Stan a ținut apoi o ședință destul de lungă cu jucătorii în care le-a transmis că va face o selecție corectă a lotului și că toți vor avea șanse egale să facă parte din lotul echipei. Seriozitate, implicare, profesionalism și, în primul rând, disciplină sunt ideile principale transmise de antrenor. Un test important pentru jucători va fi miercuri, atunci când brașovenii se vor duela cu Rapidul. Și pentru sâmbătă, Ilie Stan ar dori un joc de pregătire, apoi de săptămâna viitoare este programat un cantonament în Poiana Brașov.

Nume surpriză la antrenament

După discuția cu jucătorii, Ilie Stan a ieșit pe terenul de la Tineretului unde a condus primul antrenament. Romeo Surdu și Casian Maghici sunt secunzii lui Iliesta, iar Andrei Șanta se va ocupa de pregătirea portarilor. Maghici va ajunge astăzi la Brașov și se va alătura staff-ului tehnic. Ilie Stan este în discuții și cu un preparator fizic pe care dorește să-l aducă la echipă. La antrenamentul de aseară au fost prezenți 28 de jucători, dintre care doi portari. În afara jucătorilor care au reușit promovarea cu Corona în Liga a 2-a, la antrenament au fost prezenți și Alexandru David și Andrei Lascu de la Cetate Râșnov, Ștefan Răchișan (Pandurii), Cristi Burlacu (ACS SR Brașov), Nicolas Antone (Kids Tâmpa) și Cosmin Turcu (AFC Odorheiu Secuiesc). La primul antrenament, jucătorii au avut parte de mai multe serii de alergări, jocuri 5 contra 2, dar și exerciții de stretching.


Călin Moldovan, la oficială

Pentru că situația antrenorilor Coronei nu este clarificată, Călin Moldovan, dar și Liviu Negoiță și preparatorul fizic Cătălin Voicu au fost prezenți la antrenament, dar au stat la oficială. Cel mai probabil, președintele care va fi instalat la conducerea clubului va avea de rezolvat multe probleme contractuale.

Discuții peste discuții

Mai întâi, ieri, în jurul prânzului, jucătorii Coronei au fost chemați la o ședință la Sala Sporturilor. La discuție au participat Sebastian Bădulescu, dar și Silviu Prescornițoiu din partea clubului Corona. Bădulescu i-a felicitat pe jucători pentru promovare și le-a transmis acestora să se pregătească în continuare. Deși așteptau o discuție în care să fie clarificată situația contractelor, jucătorii vor fi nevoiți să mai aștepte. Separat au avut loc discuții și cu antrenorul Călin Moldovan, dar și cei din stafful său, Liviu Negoiță și Cătălin Voicu. Ideea de bază este că antrenorii care au promovat Corona în Liga a 2-a nu sunt doriți la „new FC Brașov“. Călin Moldovan a fost informat doar că echipa va fi preluată de Ilie Stan, antrenor care va avea propriul staff. „Asta e viața, nu avem ce face. Așteptăm deciziile scrise și apoi vom stabili ce vom face. De câteva săptămâni se zvonea că primarul nu ne vrea la „new FC Brașov“. Acum s-a adeverit“, a spus unul din membrii staff-ului tehnic. Cel mai probabil vor urma o serie de litigii la comisiile FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE