0.8 C
Braşov
AcasăMagazinA patra oară, cu noroc? Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck!

A patra oară, cu noroc? Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck!

l Au început pregătirile pentru nuntă

A patra oară poate este cu noroc pentru J.Lo! Actriţa şi cântăreaţa americană este hotărâtă să îmbrace iar rochia de mireasă la 51 de ani. Recent cuplată cu iubirea vieţii ei, Ben Affleck, Lopez a început deja pregătirile de nuntă. Peste câteva luni are loc petrecerea, susţin apropiaţii. După ce a fost nevoită să amâne timp de aproape doi ani nunta cu Alex Rodriguez din cauza pandemiei de COVID-19, Jennifer Lopez, 51 de ani, nu vrea să mai piardă timpul. Apropiaţii susţin că Ben Affleck, 48 de ani, şi J.Lo au început deja să organizeze nunta, care va avea loc „peste câteva luni”.

Cei doi au fost cuplaţi în urmă cu 20 de ani şi s-au despărţit în urmă cu 17 ani, după ce Ben Affleck a înşelat-o pe J.Lo cu bomba sexy Tammy Morris. Amândoi şi-au refăcut vieţile şi destinele lor păreau să meargă pe drumuri paralele până în urmă cu doar două luni, când J.Lo s-a despărţit de logodnicul ei Alex Rodriguez şi s-a întors în braţele lui Ben.
Lopez a mai fost măritată cu Ojani Noa între 1997-1998, Cris Judd, între 2001 şi 2003, şi Marc Anthony, între 2004-2014.
Ben Affleck a fost însurat cu Jennifer Garner, între 2005 şi 2018, când au divorţat din cauza relaţiei adulterine a lui Affleck cu bona copiilor.
În ciuda faptului că Ben Affleck are 1,94 metri înălţime, iar J.Lo are doar 1,64 metri, apropiaţii susţin că există o atracţie incredibilă între ei. Sâmbătă seara, Lopez şi Affleck au fost surprinşi în centrul oraşului Los Angeles, luând cina şi discutând cu o reprezentantă a unei firme care organizează evenimente, fapt ce a confirmat zvonul lansat de prietenii celor doi potrivit cărora ”în curând urmează nunta”.
Jennifer Lopez are o avere estimată la peste 400 de milioane de dolari şi câştigă anual 40 de milioane de dolari, în timp ce Ben Affleck are o avere de 150 de milioane de dolari. După destrămarea cuplului Brad Pitt şi Angelina Jolie, „Benifer” are şanse mari să devină cuplul cu cea mai mare notorietate internaţională ceea ce va duce în mod categoric la încasări colosale.
Cei doi au copii din relaţiile anterioare şi se mândresc cu ei. Ben e topit după Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani, şi Samuel, 9 ani, iar J.Lo nu se desparte aproape niciodată de gemenii Max şi Emme, de 13 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE