12.4 C
Braşov
AcasăSportPlanuri: Ilie Stan se apucă de treabă la „new FC Brașov“

Planuri: Ilie Stan se apucă de treabă la „new FC Brașov“

Autor: Adi MARICA

l Tehnicianul buzoian va avea astăzi o primă întâlnire cu fotbaliștii, iar miercuri va sta pe bancă la amicalul cu Rapid

Chiar dacă încă nu a semnat contractul de antrenor cu FC Brașov Steagul Renaște, Ilie Stan se apucă de treabă. În această săptămână, „Iliesta“ va analiza lotul de la Corona, dar va testa și alți jucători de la cluburile brașovene și nu numai. Cel mai probabil, Ilie Stan îi va avea ca secunzi pe Romeo Surdu și Casian Maghici, iar Andrei Șanta se va ocupa cu pregătirea portarilor. Ilie Stan vrea să aibă în mare lotul conturat până la începutul săptămânii viitoare când în plan este un cantonament în Poiana Brașov.

Situație incertă cu staff-ul Coronei

Încă nu se știe situația staff-ului tehnic de la Corona. Antrenorul Călin Moldovan, cel care a promovat echipa în Liga a 2-a, dar și colaboratorii săi, Liviu Negoiță și preparatorul fizic Cătălin Voicu nu au fost informați despre situația lor contractuală.

Amical cu Rapid

Primul amical pentru FC Brașov Steagul Renaște este programat, miercuri, de la ora 18.00, cu Rapid. Giuleștii au încheiat sâmbătă, primul stagiu de pregătire din Poiana Brașov cu meci amical cu Farul, scor 1-1. Rapidul avea programat un cantonament în Turcia în următoarea perioadă, însă acest stagiu au fost anulat, iar giuleștenii vor reveni de marți la Brașov. „Cel de-al doilea cantonament al Rapidului, programat inițial pentru Turcia, se va desfășura în țară, la Poiana Brașov, în perioada 29 iunie – 8 iulie“, precizează clubul bucureștean. Primul amical din al doilea stagiu de pregătire din Brașov este cel de miercuri cu „new FC Brașov“, cel mai probabil pe Tineretului.

Noul ”FC Brașov” va juca în Liga 2 în locul Coronei Brașov

Consilierii locali ai Municipiului Brașov au votat în ședința de vineri, proiectul de hotărâre privind cesionarea dreptului de participare în Liga 2 al secției de fotbal a CSM Corona Brașov, nou-promovată în eșalonul secund, către nou-înființata ACS FC Brașov Steagul Renaște, căruia municipalitatea dorește să-i cedeze brandul FC Brașov. Pe lângă cesionare, consilierii locali brașoveni au votat și proiectul de hotărâre prin care grupele de copii și juniori ale CSM Corona Brașov vor trece la noua structură fotbalistică. După adoptarea proiectului de hotărâre, Allen Coliban a transmis că noul „FC Brașov” este în grafic pentru a activa în noul sezon în Liga 2. „Într-o ședință de îndată, este posibil să venim cu hotărâri în ceea ce privește demersul nostru de înființare a FC Brașov. Dosarul va fi depus la FRF la începutul săptămânii viitoare. Suntem în grafic, actele au ieșit de la Judecătorie, astfel că ne-am încadrat în calendarul propus în urmă cu o lună”, a spus primarul Allen Coliban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE