8 C
Braşov
AcasăSportApreciat de Grigore: Vadim Covalciuc rămâne în Liga a 2-a

Apreciat de Grigore: Vadim Covalciuc rămâne în Liga a 2-a

Autor: Adi MARICA

l Mijlocașul brașovean de doar 17 ani va juca și sezonul viitor la Metaloglobus

Vadim Covalciuc (17 ani), un tânăr fotbalist format de ACS Kids Tâmpa Brașov, va juca și în sezonul viitor la Metaloglobus, echipă de Liga a 2-a. „Împrumutat în vara anului trecut la Metaloglobus București, mijlocașul născut în 2003 și-a prelungit înțelegerea cu gruparea din capitală. Tot sub formă de împrumut va juca și în sezonul 2021-2022 pentru “Echipa Pantelimonului”, pe a cărei bancă a fost de curând instalat Nicolae Grigore“, anunță ACS Kids Tâmpa. „Mă simt excelent la Metaloglobus, am lucrat bine cu Gabi Manu, fostul antrenor, iar acum sper să confirm așteptările și sub comanda lui Nicolae Grigore. Îmi doresc să joc cât mai mult, iar în viitorul apropiat să fac pasul în Liga I“, a spus Covalciuc.

Apreciat de Grigore

Antrenorul lui Metaloglobus, Nicolae Grigore, fostul jucător al lui FC Brașov, este încântat că Vadim va continua al echipă. „ Este un tânăr jucător, talentat, care ne poate ajuta foarte mult. Depinde doar de el , să fie responsabil și să muncească în continuare“, a spus Grigore. Metaloglobus s-a reunit luni, iar în perioada 28 iunie – 9 iulie are programat un cantonament la Tărlungeni. “O mișcare benefică pentru Vadim, care va avea posibilitatea să progreseze în continuare, la un nivel destul de ridicat, pe care îl oferă Liga a 2-a în ultimii ani. Suntem convinși că este doar un pas intermediar și va evolua mai sus”, a punctat Ciprian Anghel, antrenor al ACS Kids Tâmpa.

Internațional U 18 al României

Vadim Covalciuc a evoluat pentru naționala de juniori a Republicii Moldova, după care a făcut pasul către reprezentativele României, în prezent fiind coleg la U18 cu Sergiu Pârvulescu, alt produs al Kids Tâmpa, care , săptămâna trecută, a semnat cu Petrolul Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE