6.7 C
Braşov
AcasăSportHagi are doi brașoveni în cantonamentul din Poiana Brașov

Hagi are doi brașoveni în cantonamentul din Poiana Brașov

l În lotul deplasat de Hagi la Brașov se află și brașovenii Cosmin Dur-Bozoancă și Vlad Mihalcea

Farul Constanța a efectuat ieri, la baza sportivă Campo Verde din Ghimbav, primul antrenament din cadrul cantonamentului de la Poiana Brașov.
Hagi a fost luni instalat în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Farul Constanţa după fuziunea dintre FC Viitorul şi gruparea din Liga a II-a. „Mulţumesc tuturor care au contribuit la acest proiect, de a rămâne o singură echipă, un singur brand, o singură iubire. Am crescut la Farul, aceasta este echipa care m-a format şi acest brand trebuie să-l ducem înainte. Următorul meu gând este de a fi responsabil. Până acum era mai simplu, dar de acum înainte reprezentăm un oraş, un judeţ, Dobrogea toată… şi fiecare om, fiecare suporter de aici trebuie să se simtă mândru de această echipă. Suntem obligaţi să practicăm un fotbal foarte bun. O să încercăm să devenim cei mai buni. Trebuie să fim conştienţi că trebuie să facem o echipă mare care să joace un fotbal foarte bun, adică mai întâi să atace şi după aceea să se apere. Mie îmi place să câştig. Sunt sigur că nu va fi simplu, dar împreună putem deveni cei mai buni. Mă oblig să ridic standardul de performanţă la nivelul cel mai mare. Ştiu că împreună putem să o facem. Singur nu ai cum. Cred în grup şi în spiritul de echipă. De aceea cred că împreună putem fi cei mai buni. Revenirea la antrenorat e simplă, pentru că îmi era dor. Am suferit destul. De abia aştept să antrenez”, a afirmat Hagi. La primul antrenament de la Brașov, Hagi a avut la dispoziție 28 de jucători, printre care și brașovenii Cosmin Dur-Bozoancă și Vlad Mihalcea.
În Poiana Brașov se află de duminică și Rapid. Giuleștenii vor sta la Brașov până sâmbătă când vor încheia cantonamentul cu un meci amical cu Farul. De altfel, Rapid și Farul au programate în această săptămână antrenamente la baza sportivă Campo Verde din Ghimbav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE