28 C
Braşov
AcasăCititori(P) Cum este să lucrezi la un cazino?

(P) Cum este să lucrezi la un cazino?

Ești unul dintre jucătorii care participă des la jocuri de masă precum Poker-ul, jocurile de Blackjack, Ruletă sau chiar Craps? Te-ai întrebat vreodată care sunt condițiile de lucru pe care trebuie să le respecte un dealer, un supraveghetor de sală sau oricine altcineva din staff-ul dintr-un cazino? Acum adresăm câteva dintre cele mai iconice aspecte ale unui mediu de lucru dintr-un cazino.

Sunt fel și fel de jucători cu care ai de-a face

Tot ceea ce vei afla în acest paragraf este valabil și pentru cazinouri offline, dar și online cum este și 888 casino. La fel cum la supermarketul unde îți faci cumpărăturile poți să dai peste un angajat mai bun care îți scanează produsele mai repede, iar în altă zi vei aștepta mai mult pentru ca un angajat începător să poată face același lucru, și dealerii din cazinouri se confruntă cu mai multe tipuri de gambleri și oameni care calcă pragul cazinoului.

Unii jucători sunt amabili și pot comunica foarte frumos, iar alții vor veni mereu dornici să câștige, vor cheltui mai mulți bani decât își permit și vor deveni stresați, recalcitranți sau agitați și automat vor crea o atmosferă nu tocmai confortabilă pentru angajați. Poate o să te mire, dar există oameni care în ziua în care își iau salariul, vor merge direct în cazino cu speranța că îi vor putea înmulți. Normal că aceștia vor fi cei mai problematici.

nevoie-de-indemanare

Pentru a fi un dealer ai nevoie de îndemânare

Un dealer trebuie să facă un curs sau mai bine zis o școală unde să învețe toate aceste abilități de cazino. Deci teoretic, fiecare dintre noi ar putea să facă acest lucru, să devină un dealer și să câștige un salariu frumușel. Deși există o școală pentru așa ceva, nu toți putem deveni dealeri deoarece ai nevoie să rămâi mereu calm. În orice minut al jocului, banii jucătorilor sunt în mâinile tale, deci o greșeală nevinovată va crea tensiuni.

Jocurile la cazinourile de specialitate sau mesele din turneele cu premii mari se mișcă destul de repede. Dacă vorbim de Poker, poate dealer-ul mai are câteva pauze atunci când jucătorii se gândesc la următoarea mișcare, dar când vorbim despre mese de Blackjack, dealerul nu prea are parte de pauze și acesta trebuie să joace cât mai multe mâini.

Pentru unii este destul de greu să fie dealeri deoarece în timpul unei zile de lucru, ai foarte mari șanse să greșești. Toate jocurile presupun foarte multe acțiuni, au foarte multe reguli, iar posibilitatea de a comite o eroare este foarte mare.

bacsis

Dealerul primește bacșiș?

Credeai că doar ospătarii fac bani din bacșiș sau ciubucuri? Dacă aveai nevoie de un alt exemplu, îl ai chiar în fața ochilor. Dealerii pot face de sute de ori mai mulți bani din bacșișuri chiar și decât ospătarii lor. Se practică foarte des ca la câștiguri foarte mari, cel care a obținut un pot foarte mare să arunce câteva chipsuri dealer-ului în semn de mulțumire pentru că a avut mână bună. Aceștia sunt de cele mai multe ori foarte amabili, respectă regulile și încearcă să îți ofere un joc corect și relaxant.

Dacă vrei să devii dealer, ar trebui să ții minte toate aceste mici detalii deoarece vor construi mai departe modul în care tu vei performa și modul în care te vei comporta la masa de joc. Ești angajatul cazinoului, dar acest lucru nu înseamnă că nu ai voie să fii prietenul jucătorilor. Dacă participanții sunt fericiți, cel mai probabil că și tu vei fi.

Este posibil să nu ai voie să pariezi la cazinoul în care lucrezi

Șansele ca parierea la cazinoul unde lucrezi să fie interzisă este aproape de 100%. Nici nu ar trebui să te mire acest aspect, dar foarte mulți dintre cei care vor să devină dealeri tind să fie surprinși când află că nu vor putea paria. De ce interzice cazinoul dealerilor să parieze la cazinoul lor? Este doar o practică bună care scutește ambele părți de un deranj ce poate apărea din foarte multe motive.

Dacă ai lucra ca și ospătar la un restaurant, te-ai simți bine să îți vezi colegii cum îți aduc la masă băuturi și mâncare? Este o situație penibilă. La fel este și în cazul cazinourilor. Dacă vei câștiga o sumă foarte mare de bani, șeful tău va trebui să te plătească, iar dacă vei pierde, penibilul este similar. Cel mai bine ar fi ca pariatul la cazinoul unde ești angajat să nu existe.

Ar putea oare angajatorul să se teamă de faptul că dealerul știe foarte bine jocul și ar putea să câștige mai mult decât alți jucători? Probabil să nu acesta este motivul, dar nu cred că vom putea afla vreodată.

Concluzie

Este distractiv să lucrezi în cazino? Dacă munca ți se pare distractivă, atunci da. Să fii angajat într-un cazino este cu siguranță o experiență pe care nu o vei întâlni în alte companii sau firme. Dacă îți place atmosfera de cazino și crezi că poți rezista presiunii responsabilității banilor altor jucători, atunci încearcă cu toată încrederea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”