12.4 C
Braşov
AcasăMagazinCâștigătoarea „Chefi la Cuțite”: Ce va face Narcisa Birjaru cu premiul...

Câștigătoarea „Chefi la Cuțite”: Ce va face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 de euro?

l Prima femeie care a câștigat concursul culinar

Narcisa Birjaru este în culmea fericirii după ce a câștigat concursul culinar ”Chefi la Cuțite”. Ea este de altfel prima femeie care reușește să obțină marele premiu. Un mare merit pentru victorie l-a avut colegul de echipă Alexandru Bădițoaia, cel care a ajutat-o să își pregătească meniul de finală și să îl și execute-de la gătit până la plating (aranjarea mâncării în farfurie). Câștigătoarea a gătit un antreu pe bază de fructe de mare, un fel principal compus dintr-un mușchi de vacă cu sparanghel și sos și ca desert un mousse de ciocolată cu o inserție crocantă la interior, sos de mango și fructe de pădure. Decizia juraților și obținerea marelui premiu au luat-o prin surprindere pe Narcisa Birjaru, care a sărit în sus de bucurie și a început să plângă din cauza emoțiilor. Tânăra a dezvăluit ce va face cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Narcisa spune că ar vrea să își cumpere o casă sau să investească într-un restaurant.
„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!’, a spus câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 9.

Scandal la ”Chefi la Cuțite” după ce Narcisa a câștigat marele premiu

Nu toți au felicitat-o pe tânăra din echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu. De exemplu, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Chef Florin Dumitrescu, a fost extrem de nemulțumit de ce s-a întâmplat în finala show­-u­­lui. Supărat pentru că nu a reușit să treacă de semifinale, Ștefan Borleanu a spus că Narcisa nu ar fi trebuit nici măcar să ajungă până în această fază a competiției. „Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să ma frustreze situația, dar am trecut peste. Bucătăria pentru mine înseamnă mult mai mult decat o tocăniță, suntem in 2021 și trebuie sa evoluăm, să ne ajutăm de tehnologie. Mă bucur totuși că am avut meniul în finală, chiar dacă nu am fost eu cel care l-a executat. Felicitari Elena Matei, te-ai descurcat bine! Câștigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niște oameni speciali de la care cu siguranță am ce să învăt! Felicitări Cătălin Amarandei, Alex Bădițoaia, Florin Revesz, Riki Watanabe, Valentina Ioniță, Keed! Am mai multe de demonstrat în afara acestui show!“, a scris concurentul pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE