6.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Scoici Saint Jacques sotate

Ingrediente: 500 gr carne de scoici Saint Jacques (se găsesc congelate) ,25 gr unt, 2-3 căței usturoi, sare de mare, piper, zeama de la o lămâie.
Preparare: decongelăm și ștergem scoicile cu șervete absorbante ca să îndepărtam excesul de apă. Incingem untul și adăugam scoicile asezonte cu sare de mare și piper. Adăugăm cățeii de usturoi curățați și feliați. Rumenim scoicile pe ambele părți, cam câte un minut pe fiecare parte. Apoi stoarcem peste scoici zeama de la o lămâie. Lasăm pe foc câteva secunde apoi le dăm deoparte.
Scoicile se pot așeza pe un pat de frunze de valeriană sau baby spanac stropite cu zeamă de lămâie și ulei de măsline.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 17 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE