12.5 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Conopidă la cuptor

Ingrediente:1 conopidă mare; 3 lingurițe de ulei de măsline, 1 praf de sare, 1 praf de piper, nucșoară ,100 ml sos de roșii, 150 g parmezan răzuit,150 g mozzarella sfărâmată, ,busuioc proaspăt tocat.
Mod de preparare
Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Conopida se spală foarte bine, se rupe în mici buchețele și se așază pe o tavă pe care a fost pusă hârtie de copt. Se stropește cu ulei de măsline. Se presară sare și piper, nucșoară. Se dă la cuptor pentru 35 de minute. Se scoate când este aurie. Deasupra se întinde sosul de roșii și se presară mozzarella și jumătate din cantitatea de parmezan.Se mai dă la cuptor pentru 3 minute. Se scoate, se presară și restul de parmezan și se presară cu busuioc proaspăt.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 16 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE