4.7 C
Braşov
AcasăStiri BrasovSurpriză totală! Scripcaru a demisionat din Consiliul Local!

Surpriză totală! Scripcaru a demisionat din Consiliul Local!

Autor: Mihaela PARGHEL

l Fostul primar spune că „așa a fost înțelegerea”

Fostul primar al Brașovului, George Scripcaru, și-a depus ieri demisia din funcția de consilier local pe care o obținuse pe listele PNL, la alegerile din 2020. El va rămâne însă membru în partid, după cum a confirmat. Fostul edil spune că decizia nu este una luată sub vreo presiune sau cu vreun scop anume, ci ea vine după o înțelegere stabilită la preluarea mandatului.
Conform acestei înțelegeri, el trebuia să ocupe funcția de consilier local pentru câteva luni, pentru că în echipa PNL din Consiliul Local erau foarte mulți colegi fără experiență.
În acest moment, PNL are vacante trei locuri în CL, după demisiile lui Radu Paul, Valeriu Vătavu și George Scripcaru. Cu excepția lui Paul, ceilalți 2 au rămas membri PNL. Reamintim că Radu Paul a plecat din Consiliul Local, acuzând unele restricții impuse de partid, pentru activitatea sa din comunitate, în timp ce Valeriu Vătavu a ținut să precizeze că are unele „motive personale” pentru decizia luată.
În urma celor trei demisii din Consiliul Local, întoarcerea lui Ciprian Chricheș în deliberativ este aproape sigură, el fiind următorul pe listă, indiferent de deciziile celor doi candidați dinaintea sa. În faţa sa, pe liste, sunt inginerul Marian Predoi şi Constantin Busuioc. Potrivit unor surse, Predoi nu ar fi interesat să intre în Consiliul Local, având în vedere că de mai multe luni el locuieşte în afara ţării. În acest caz, locurile vacante în grupul PNL din Consiliul Local va fi ocupat de Lavinia Mitrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE