4.7 C
Braşov
AcasăMagazinCum a fost surprinsă la 71 de ani: Corina Chiriac, divă...

Cum a fost surprinsă la 71 de ani: Corina Chiriac, divă și când face piața!

l Solista care sfida comunismul cu ținutele ei

Corina Chiriac rămâne un simbol al eleganței și al nonconformismului. La 71 de ani, interpreta şlagărului „Strada Speranţei” nu iese din casă nearanjată, iar imaginile surprinse de fotoreporteri stau mărturie. Recent, artista a fost surprinsă la un hypermarket din Capitală, coafată, cu accesorii din plin și purtând o ținută complet neagră, cu geantă și espadrile bej.
Corina Chiriac a fost una dintre cele mai iubite artiste din Epoca de Aur, fiind considerată femeia cu cele mai mai frumoase picioare din București. Pe vremuri, solista sfida cenzura din comunism și pe tovarășa Elena Ceaușescu, având apariţii „periculos” de sexy, în rochii care îi evidențiau picioarele, umerii sau spatele gol.

Elegantă și la cumpărături, și pe scenă

Și acum și-a păstrat eleganța, pedanteria și feminitatea. Pe scenă strălucește, iar în viața de zi cu zi este ca scoasă din cutie. Fotoreporterii au surprins-o recent la cumpărături, la un hypermarket din Capitală, însoțită de un bărbat mai tânăr, care a ajutat-o cu plasele până la portbagaj. Corina Chiriac purta o ținută neagră, pantaloni și tunică, din material subțire, iar geanta și încălțămintea erau asortate, așa cum era obligatoriu, pe vremuri, în manualul de stil al fashionistelor. Nu este însă pentru prima dată când este surprinsă așa. Și în imaginile de acum câțiva ani se vede că solista este atentă la cromatică, la accesorii și la croiul ținutelor. O avantajează foarte mult pantalonii și observăm că adoră culorile bej, crem, ivoire. Este nedespărțită de accesorii și știe să le pună în valoare: șaluri, eșarfe, mărgele, brățări, pălării, genți supradimensionate, dar și poșete mici.

„Am fost prima interpretă care a apărut într-o rochie mai scurtă decât pământul”

Corina Chiriac, care pe 26 octombrie a împlinit 71 de ani, interpreta şlagărelor „Strada Speranţei!” şi „O clipă de sinceritate”, a fost o femeie adorată, cochetă și elegantă. Făcea furori cu vestimentațiile pe care și le comanda la o croitorească particulară, iar machiajul realizat de make-up artistele de la TVR completa eleganța artistei. Corina a fost singura interpretă de la noi care a purtat în spectacole rochii mult prea îndrăznețe pentru anii comunismului. Tot ea a fost prima artistă care a apărut într-o emisiune de televiziune cu o rochie decoltată și cu o fustă mai scurtă decât li se impunea interpretelor noastre în perioada lui Ceauşescu. „Eu am fost prima interpretă care a apărut la o emisiune de seară într-o rochie mai scurtă decât pământul. Era ceea ce se numeşte o rochie midi, până la jumătatea piciorului… E adevărat, pentru o rochie ca asta trebuie să ai picioare frumoase, pentru că altfel te deformează. Oricum, se considera o enormitate pe vremea aceea. Cum adică? Să se vadă picioarele unei artiste?”, a mărturisit Corina Chiriac într-un interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE