28 C
Braşov
AcasăMagazin5 detalii neștiute despre Lora: Ce făcea la începutul carierei și...

5 detalii neștiute despre Lora: Ce făcea la începutul carierei și care este numele ei?

l De ce a plecat vineri de la Vorbește Lumea?

Lora este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi. Are mereu zâmbetul pe buze și se declară o femeie împlinită. Deși în prezent are tot ce își dorește, nu la fel au stat lucrurile și în perioada adolescenței. Iată câteva detalii nebănuite despre Lora.

Detalii despre Lora

1. Lora, pe numele său real Laura Petrescu, s-a născut pe 23 iulie 1982, în Vaslui. Încă de mică și-a dorit să devină cântăreață, însă a trebuit să lupte mult cu convingerile și principiile părinților săi. De altfel, aceștia nu au lăsat-o să meargă la liceul de arte, motiv pentru care ea a absolvit Liceul Teoretic „Sfânta Maria”, din Galaţi. Ulterior, a ales de una singură să se axeze pe cariera de cântăreață, devenind cunoscută pentru prima dată odată cu participarea la concursul Star Factory, în anul 2004. Doi ani mai târziu avea să cunoască și mai tare faima, devenind componentă a trupei Wassabi, înfiinţată de Marius Moga. Formația s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul acelui an al postului Radio 21. După aproximativ trei ani, ea s-a retras din formație pentru a continua o carieră solo.
2. În prezent, Lora reprezintă unul dintre numele cunoscute în showbiz-ul românesc. Însă, ea a mărturisit că a trecut de-a lungul timpului prin perioade extrem de grele, care au marcat-o. Dacă acum nu își poate dori nimic mai mult, Lora a avut perioade în copilărie în care a simțit pe deplin ce înseamnă lipsurile. „Mare parte din viața mea problemele financiare erau o normalitate și mi-am promis că n-o să mai ajung niciodată în situația asta. Nu doar pentru mine, ci și pentru familie și cei dragi. Nu-mi place să arunc cu banii și din acest motiv, sunt atentă la raportul calitate-preț”, a declarat Lora.
Lipsurile financiare i-au adus mari complexe
3. Mai mult, artista a mărturisit că lipsurile financiare i-au adus mai mult complexe. Faptul că nu avea prea multe haine, la fel ca celelalte fete acest lucru a făcut-o să se simtă de multe ori inferioară. Însă toate aceste lucruri, toate situațiile grele prin care a trecut i-au dat putere și au transformat-o în femeia pe care o vedem astăzi.
4. Un alt detaliu mai puțin cunoscut despre Lora este faptul că, în urmă cu 18 ani, aceasta a fost la un pas să-și piardă viața. Ea a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia s-a ales cu nasul spart și cu o bucățică de sticlă în bărbie pe care o are și în prezent, și nu vrea să o scoată.
„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.”, a mai spus aceasta.
5. Lora este acum una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi. Însă până să ajungă la look-ul pe care îl are în prezent, ea a trecut prin mai multe transformări. Ea a suferit cinci operații pentru remodelarea nasului, primele patru neavând rezultatul dorit. De asemenea, cântăreața are și buzele mult mai voluminoase decât înaine, dar ea spune că nu a apelat la injecțiile cu acid hialuronic. Mai mult, și-a pus fațete la dinți iar zâmbetul ei este acum precum cel al starurilor de la Hollywood.

De ce a plecat Lora de la Vorbește Lumea

Primăvara anul 2021 a adus multe vești importante în echipa Vorbește Lumea. După ce Adela Popescu anunța că este însărcinată cu cel de-al treilea copil și decidea să se retragă pentru a avea mai multă grijă de ea, Lora revenea alături de Cove pe micile ecrane. Și, după cinci luni în care cei doi au înveselit diminețile fanilor, la finalul ediției din vineri Lora a avut un anunț important de făcut. Aceasta a dezvăluit că se desparte de emisiunea Vorbește Lumea de la PRO TV pentru a se dedica mai mult proiectelor sale personale. Aceasta și-a luat rămas-bun atât de la fanii emisiunii, cât și de la colegii ei de echipă. „Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.”, a transmis Lora. Artista a mărturisit că s-a atașat foarte mult de acest proiect și că îi este greu să se despartă de experiența minunată de care s-a bucurat în ultimele luni. Totuși, programul ei a devenit tot mai încărcat și își dorește să aloce mai mult timp celorlalte aspecte. „Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a completat aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”