4.7 C
Braşov
AcasăMagazinA făcut 30 milioane de dolari din „mușchi”: Jean-Claude Van Damme, un...

A făcut 30 milioane de dolari din „mușchi”: Jean-Claude Van Damme, un copil ascultător la 60 de ani

l Actorul nu iese din cuvântul părinților lui

Deşi are 60 de ani, Jean-Claude Van Damme devine un copil în fața părinţilor! Actorul cunoscut din filmele „Dublu Impact”, „Mercenarul” și „Soldatul Universal” a postat recent o fotografie cu cei care l-au crescut, Eugène și Eliana Van Varenberg. Van Damme i-a urat ”la mulți ani!” tatălui său și a recunoscut că îl idolatrizează și că îl consideră eroul lui.
Jean-Claude Van Damme nu iese nici în ruptul capului din cuvântul părinților lui, trecuți de 80 de ani. Eugène şi Éliana Van Varenberg ocupă un loc extrem de important în viața lui și recunoaște că fără ajutorul lor nu ar fi ajuns ceea ce este azi. Tatăl său a fost contabil, iar mama a fost florăreasă, înainte de pensionare. Numele real al lui Van Damme este Jean-Claude Camille François Van Varenberg și are origini belgiene. Supranumit „Mușchii din Bruxelles”, Van Damme a postat recent o fotografie cu prilejul aniversării tatălui său și i-a mulțumit încă o dată pentru că l-a susținut. Părinții lui i-au croit viitorul și la vârsta de 10 ani l-au dat la o şcoală de karate. Tot ei i-au fost mereu alături şi când a început să practice intens full contact.


Jean-Claude Van Damme, avere de 30 de milioane $

În 1982, Jean-Claude Van Damme a emigrat în SUA pentru a-şi începe o carieră în cinema și a uimit producătorii de la Hollywood cu celebrul lui șpagat pe scaune. Actorul are în prezent o avere de 30 de milioane de dolari, însă mai prinde cu greu un rol în filmele de acțiune cu bugete mari. În 1986, Van Damme s-a însurat cu Gladys Portugues cu care are doi copii pe Kristopher (34 de ani) şi Bianca (31 de ani). În 1993 Van Damme a divorțat de Gladys și s-a însurat, anul următor, cu Darcy Lapier, care i-a dăruit un fiu, Nicholas, de 25 de ani. După ce a divorţat de Lapier, actorul s-a recăsătorit cu Gladys, după cum a fost sfătuit de părinții săi, Eugène şi ‘Éliana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE