16.5 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Tocană de legume fără foc

Mai mult o salată, poate fi însă considerată o tocană de legume fără foc. Ingrediente: ciuperci, morcovi, ridichi, ţelină, ceapă, fasole verde, coriandru, ulei de seminţe de dovleac, suc de roşii şi sare.
Preparare: Toate legumele și mirodeniile se amestecă şi se lasă puţin să se înmoaie, cam atât timp cât îi trimiţi pe copii să se spele pe mâini, iar dv să puneți masa. Preparatul poate fi servit decorat cu pătrunjel verde şi stropit cu o linguriţă de zeamă de lămâie. Poate fi oferit ca aperitiv sau în loc de primul fel principal.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 9 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE