4.8 C
Braşov
AcasăMagazinCostin Mărculescu, uitat de toată lumea la parastasul de un an

Costin Mărculescu, uitat de toată lumea la parastasul de un an

A trecut un an de la moartea fulgerătoare a lui Costin Mărculescu. Pe 8 iunie 2020, Mărculescu a făcut infarct, în locuința unde stătea cu chirie. La un an de la decesul tragic al acestuia, familia actorului a organizat vineri, 4 iunie, parastasul, însă imaginea de la cimitirul Reînvierea a fost dezolantă! Mărculescu a fost uitat de toți prietenii cu care chefuia în timpul vieții, la parastas fiind prezente doar o mână de persoane, majoritatea membrii ai familiei sale.
Costin Mărculescu a murit singur, la 50 de ani, după ce toată viața lui a fost sufletul petrecerilor mondene din showbiz. Trist este că, la un an de la decesul tragic al actorulului din „Liceeni”, prietenii lui de pahar și voie bună nu s-au înghesuit să vină la parastas ca să-i cinstească memoria. Doar zece persoane din familie au fost prezente la cimitirul Reînvierea, acolo unde acesta își doarme somnul de veci. Sora acestuia, Minerva, a fost cea care a organizat parastasul de un an. Un preot a oficiat slujba la biserică, apoi invitații au profitat de relaxarea restricțiilor și au mers la un restaurant, unde a avut loc pomana.

Mara Bănică: „Unii nu au răspuns nici la telefon”

Mara Bănică, prietena de suflet a lui Mărculescu, a sunat și a trimis mesaje pentru a-i invita la parastas pe toți prietenii artistului, însă mulți dintre aceștia nici nu s-au deranjat să răspundă la telefon. „A fost numai familia, 10-12 persoane. M-a rugat sora lui să anunț niște persooane publice să vină, dar nu au venit. Unii nu au răspuns nici la telefon. Unii chiar nu au putut să vină. Mitoșeru era la eveniment în afara Bucureștiului. Serghei Mizil era în Grecia. L-am anunțat și pe Pepe, care m-a întrebat dacă avem nevoie de ceva să-i spunem. Acum nu l-am văzut la biserică, dar Pepe se duce des la mormânt, la Costin, pentru că nepotul lui, Franco, este înmormântat în același cimitir. Înmormântarea, practic, eu și cu Pepe i-am făcut-o lui Costin. Acum, la parastas, l-am îmbrăcat pe Larry Freddy (n.r. actorul Răzvan Ghiță), i-am luat costum, apoi am mers la un restaurant. La înmormântare nu s-a făcut pomană la restaurant că era pandemie, dar am dat 125 de pachete. I-am scos și un album lui Mărculescu despre cariera lui, la 40 de zile. Taică-su era terminat săracul, la parastas, are 80 de ani. A fost trist!”, a declarat Mara Bănică.


A murit îngropat în datorii!

Pe 8 iunie 2020, vestea morții lui Costin Mărculescu a picat ca un trăsnet. Actorul, care ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie 2020, a fost găsit mort în casă, într-o stare avansată de putrefacție. Actorul a fost găsit în cadă, după ce vecinii au dat alarma și au spus că Mărculescu nu mai fusese văzut de mai multe zile și nici nu mai răspundea la ușă ori pe rețelele sociale. După o viață petrecută în mijlocul prietenilor (era practic sufletul petrecerilor din showbiz), Mărculescu s-a stins din viaţă singur, uitat de prieteni. În ultima perioadă a vieții sale, Costin Mărculescu intrase într-un con de umbră, actorul având probleme de sănătate, dar și financiare cât se poate de grave. Actorul avea probleme cardiace și a apelat, în mai multe rânduri, la ambulanță pentru tratament. În certificatul de deces al lui Costin Mărculescu au fost menționate drept cauze ale morții „insuficiență cardio-respiratoriu acută”, dar și „miocardofibroză și ateroscleroză aorto-coronariană”. Mai mult, se pare că problemele financiare nu l-au ocolit pentru că în ultima perioadă a vieții apela la împrumuturi de la amicii săi apropiați, lucru care, spuneau cei din preajma lui, îi provocase și o ușoară depresie dublată, uneori, de atacuri de panică. Actorul nu mai avea nicio sursă de venit și locuia cu chirie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE