6.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Pilaf ca la greci

INGREDIENTE: 500 g mazăre, 200 g orez, 3 cepe, ulei de măsline, un galbenuș, sare, piper.
PREPARARE: Sotează ușor mazărea, apoi pune-o într-o strecurătoare, să se scurgă. Curăță ceapa, spal-o și taie-o mărunt, apoi călește-o într-o tigaie cu ulei. Adaugă mazărea și orezul, sotează-le puțin împreună, apoi toarnă 1,200 l apă. Lasă să fiarbă. Într-un castron freacă intâi galbenușul cu sare și piper, apoi toarnă deasupra puțin din apa care fierbe, omogenizează si toarnă apoi totul în vasul de pe foc, amestecând să nu se coaguleze. Lasă să fiarbă totul la foc mic până scade bine zeama.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 8 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE