4.8 C
Braşov
AcasăSportUn nou președinte: ACS SR Brașov continuă în Liga 3, însă...

Un nou președinte: ACS SR Brașov continuă în Liga 3, însă schimbă liniile

Autor: Adi MARICA

l După trei ani ca președinte la gruparea suporterilor brașoveni, Răzvan Dobrică îi cedează locul lui Dinu Țurcanu

ACS SR Brașov continuă în Liga 3, însă cu o nouă conducere. Răzvan Dobrică, cel care a fost președintele clubului în ultimii 3 ani i-a cedat locul lui Dinu Țurcanu. Mutarea a fost pregătită de câteva luni bune, însă abia acum au ieșit actele. Noua componență a Consiliului Director al ACS SR Brașov este Dinu Țurcanu președinte, Emil Birou- vicepreședinte și Gabi Stan – membru. Ciprian Jurubescu rămâne în continuare managerul grupării brașovene.

A predat ștafeta

Timp de 3 ani, Răzvan Dobrică a fost președintele clubului. Nu sunt încă clare motivele pentru care a decis să renunțe. Dobrică a mai avut o tentativă de a renunța la postul de conducere , în 2019 la finalul lunii august atunci când își anunța demisia după ce echipa pierduse la „masa verde“ meciul cu Progresul Spartac. Atunci a fost convins să rămână. A făcut numeroase sacrificii, și-a cheltuit chiar și economiile personale pentru a ajuta clubul, a făcut și greșeli, dar nimeni nu-i poate contesta atașamentul față de culorile clubului. Acum i-a predat ștafeta lui Dinu Țurcanu. „După 3 ani frumoși în care Răzvan Dobrică a reprezentat cu mândrie Steagu’ din postura de președinte și suporter, în această vară, acesta a predat ștafeta unui alt suporter stegar, Dinu Țurcanu”, este anunțul postat pe pagina de Facebook a echipei ACS SR Brașov.
 
Dobrică: „Sufletul și pasiunea pot răzbi“

Răzvan Dobrică s-a arătat optimist în ceea ce privește viitorul proiectului SR Brașov, declarând, printre altele, conform sursei citate: „SR este continuatorul a tot ceea ce înseamnă FC Brașov și Steagu’. Sunt încântat de faptul că am reușit, de la preluarea mandatului, în noiembrie 2018, să readuc suporterii ca parte integrantă în operațiunile clubului. Împreună cu ei și cu mediul local de afaceri am ținut Steagul sus în toată această perioadă plină de provocări și am demonstrat că sufletul și pasiunea pot răzbi chiar și în fața celor mai sumbre predicții… Vreau să știți că fiecare decizie a fost luată având în minte binele clubului și al proiectului Steagul Renaște… Am încredere că sub mandatul lui Dinu Țurcanu, și el un stegar al tribunelor, dar cu o experiență juridică și managerială mult mai vastă decât a mea, lucrurile vor progresa și clubul se va așeza pe o fundație solidă. Vin zile bune. Hai, Stegarii!”.

„Ținem Steagu’ sus“

Dinu Țurcanu (44 de ani), noul președinte al clubului spune că clubul traversează un moment de răscruce. „Este greu să vii în locul lui Dobrică, o adevărată legendă în rândul suporterilor stegari. Sper să pot să țin ștacheta la fel de sus cum a ținut-o el. Traversăm un moment decisiv pentru istoria stegară, suntem la o răscruce, unde avem de ales între un drum mai scurt, dar fără onoare, și o cale mai grea, dar care ne va permite să ținem Steagu’ sus și să ne păstrăm demnitatea! Steagu’ suntem noi!”, este mesajul lui Țurcanu.

„Vor fi suprize plăcute“

Noul președinte al clubului spune că, în primul rând, rolul său este acela de „negociator în relația cu autoritățile locale“. Acesta anunță surprize plăcute al nivelul lotului pentru nou sezon al Ligii a 3-a. „Noi ne pregătim de Liga a 3-a. Nu ne interesează să luăm locul Coronei în Liga a 2-a. Ei au câștigat pe teren promovarea, e treaba lor ce vor face în continuare. Noi vom continua cu Liviu Nicolae ca antrenor. Suntem foarte mulțumiți de munca sa. În sezonul trecut a făcut din rahat bici. Vor fi surprize plăcute la nivelul lotului, vor fi și câteva reveniri importante. Noi sperăm să lichidăm în cel mai scurt timp restanțele către jucătorii și cei din staff-ul tehnic“, a spus Dinu Țurcanu.

„Nu sunt un apropiat al lui Allen Coliban“

Deși s-a vehiculat că este un apropiat al primarului Allen Coliban, Țurcanu infirmă zvonurile. „Nu sunt un apropiat al lui Allen Coliban. S-a spus că aș fi viitorul cumnat, nici vorbă de așa ceva. Nu am nicio legătură de rudenie cu el. L-am sprijinit în alegeri doar pentru că dacă ar fi rămas primar George Scripcaru acum eram desființați. Nu sunt nici membru USR așa că nu își au rost toate aceste speculații“, a spus președintele lui ACS SR Brașov.

1 COMENTARIU

  1. Va doriti sa fiti continuitorul lui FC Brasov in ceea ce priveste datoriile ca in ceea ce priveste fotbalul nu prea ati aratat nimic! Lasti ura si lucrati toti impreuna (cu cei din primarie )si faceti din Corona acel club sa ne reprezinte pe toti ca proiectul vostru se nui viabil daca in 3 ani nu sa dezvoltat cu nimic ….doar datori peste datori!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE