7.7 C
Braşov
AcasăSportPerformanță cu Alexandru Pelici: Brașoveanul Bogdan Rusu a promovat cu CS...

Performanță cu Alexandru Pelici: Brașoveanul Bogdan Rusu a promovat cu CS Mioveni în Liga 1

Autor: Adi MARICA

l Pentru atacantul brașovean este a doua promovare în prima ligă
l Rusu nu este de acord cu principiile unor cluburi din Liga I, care preferă să aducă la grămadă jucători străini
l „Sunt interese și comisioane“, spune Bogdan Rusu

Atacantul lui CS Mioveni, Bogdan Rusu (31 de ani), a reușit a doua sa promovare ca jucător în liga 1. Mai întâi a promovat cu FC Hermannstadt, iar acum cu CS Mioveni, culmea, după o dublă cu echipa sibiană.

„Pelici, un antrenor de nota 1000“

Bogdan Rusu și antrenorul Alexandru Pelici au în comun două promovări. Au dus pe Hermannstad în 2018 în Liga I, iar acum au reușit să promoveze cu Mioveniul. „Pelici este un antrenor de nota 1000! Asta e adevărul“, spune atacantul brașovean.

„S-a făcut dreptate“

Atacantul brașovean spune că jucătorii și antrenorul lui CS Mioveni au crezut cu adevărat în această promovare. „Pentru mine este a doua promovare în Liga 1. Doar noi, jucătorii și antrenorul am crezut în această promovare. Chiar nu știu ce se va întâmpla în perioada următoare. În primul rând vreau să mă bucur de vacanță, de familie. A fost un an tare greu din toate punctele de vedere mai ales cu această pandemie care ne-a dat peste cap. Pentru mine nu este o răzbunare pentru ce s-a întâmplat la Sibiu. La FC Hermannstad totul a fost bine până am promovat, apoi lucrurile au luat o altă turnură. A venit o altă conducere și lucrurile s-au schimbat radical. Eu spun că acum s-a făcut dreptate“, a spus Rusu.

„Interese și comisioane“

Un fotbalist experimentat, cu personalitate, Bogdan Rusu nu ezită să arate și fața urâtă a fotbalului românesc. „De obicei strategia unei echipe care promovează în Liga 1 se schimbă radical. Cei care duc greul în Liga a 2-a sunt lăsați câteva etape, apoi, pur și simplu, sunt dați la o parte. Se aduc jucători străini cu salarii mari. Sunt multe interese și comisioane. Eu am preferat să plec de la Sibiu pentru că am dorit să joc. Am zis că decât să stau pe tușă, mai bine merg undeva unde pot să joc. La Mioveni am avut șansa să joc și am câștigat acest baraj. Mergem în Liga I și cred că putem face o figură frumoasă“, a spus Bogdan Rusu, care mai are un an contract cu gruparea argeșeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE