5.8 C
Braşov
AcasăCititori(P) De ce un iPhone 11 este încă o idee bună

(P) De ce un iPhone 11 este încă o idee bună

Apple a dezvăluit iPhone 11 în septembrie 2019 și, în timp ce gama emblematică Apple constă acum în iPhone 12, 12 Pro, 12 mini și 12 Pro Max, iPhone 11 este încă vândut ca o opțiune cu costuri mai mici

IPhone 11 a fost lansat după iPhone XR și are un ecran LCD de 6,1 inch pe care Apple îl numește „Liquid Retina HD Display”. Dispune de o rezoluție de 1792×828 la 326ppi, un raport de contrast 1400:1, luminozitate maximă de 625 nits, suport True Tone pentru ajustarea balansului de alb la iluminarea ambientală și suport larg de culoare pentru culori realiste.

La fel ca iPhone XR, iPhone 11 nu include 3D Touch, utilizând în schimb Haptic Touch. Haptic Touch este acceptat pe iOS 14, dar lipsește sensibilitatea la presiune a 3D Touch. IPhone 11 și 11 Pro acceptă, de asemenea, Haptic Touch, Apple eliminând 3D Touch din gama iPhone.

Din punct de vedere al designului, iPhone 11 are un corp de sticlă care vine în șase culori diferite: alb, negru, galben, roșu, violet și verde. Cele două culori din urmă sunt ambele noi din 2019.

IPhone 11 nu arată prea diferit de iPhone XR, dar Apple spune că este fabricat din cea mai dură sticlă vreodată într-un smartphone și oferă o rezistență îmbunătățită la apă (IP68), sporind durabilitatea generală. Audio spațial oferă o experiență de sunet mai captivantă și acceptă și Dolby Atmos.

Sistemul de cameră foto diferențiază iPhone 11 de modelul XR. Apple a introdus o nouă cameră cu dublu obiectiv care este o îmbunătățire față de camera anterioară cu un singur obiectiv. Configurarea camerei are o cameră standard cu unghi larg și o nouă cameră ultra unghi cu un câmp vizual de 120 de grade. Spre deosebire de iPhone 11 Pro și Pro Max, nu există niciun obiectiv teleobiectiv.

Apple spune că camera ultra angulară surprinde de patru ori mai multe scene, făcând-o ideală pentru fotografii de peisaj, imagini de arhitectură și multe altele. Ambele camere funcționează împreună pentru a activa modul Portret pentru persoane, animale de companie, obiecte și multe altele, un upgrade față de iPhone XR, care a acceptat doar fotografii de persoane în modul Portret.

Interfața camerei de pe iPhone 11 a fost revizuită cu o experiență mai captivantă, care vă permite să vedeți și să capturați zona din afara cadrului utilizând camera ultra angulară, dacă doriți. Există micșorarea optică de 2x, precum și zoomul digital de până la 5x.

Apple a adăugat un nou mod de noapte conceput pentru a utiliza capacitățile de procesare ale iPhone-ului și noul senzor de cameră largă pentru a captura fotografii clare, clare și luminoase chiar și în condiții de iluminare foarte reduse.

Următoarea generație Smart HDR profită de învățarea automată pentru a capta imagini cu aspect mai natural, cu detalii îmbunătățite de evidențiere și umbră. În iOS 13.2, Apple a introdus o caracteristică Deep Fusion care folosește tehnici avansate de învățare automată pentru procesarea pixel cu pixel a fotografiilor, optimizând textura, detaliile și zgomotul. Una peste alta, iPhone 11 oferă capacități fotografice mult îmbunătățite față de XR.

Înregistrarea video 4K cu gamă dinamică extinsă este disponibilă la 24, 30 sau 60 fps, iar ambele camere de pe iPhone 11 pot fi utilizate pentru înregistrarea video, cu schimbarea live disponibilă printr-o simplă atingere.

Un mod video QuickTake vă permite să țineți apăsat pe butonul declanșator din aplicația Cameră pentru a înregistra automat videoclipuri cu urmărirea subiectului, iar o funcție Audio Zoom se potrivește audio cu cadrul video pentru un sunet mai dinamic.

Sistemul TrueDepth Camera orientat spre față a fost actualizat cu o nouă cameră de 12 megapixeli, făcând Face ID cu până la 30% mai rapid și capabil să funcționeze din mai multe unghiuri. Pentru prima dată, acceptă video slo mo de 120 fps, permițând utilizatorilor să capteze selfie-uri slo mo, cunoscute sub numele de „slofies”. Camera TrueDepth acceptă, de asemenea, generația următoare HDR inteligent pentru fotografii cu aspect mai natural și poate înregistra videoclipuri 4K la 60 fps.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE