14.8 C
Braşov
AcasăSport„Nașu’ “ Isăilă, apreciat de Răzvan Lucescu: „Daniel Isăilă face lucruri extraordinare“

„Nașu’ “ Isăilă, apreciat de Răzvan Lucescu: „Daniel Isăilă face lucruri extraordinare“

l Răzvan Lucescu nu e surprins de succesul lui Daniel Isăilă în antrenorat
l Cei doi au colaborat perfect la FC Brașov

Daniel Isăilă a transformat complet o formaţie modestă în campionatul Emiratelor Arabe Unite, pe care a făcut-o o pretentendă la titlu în campionat. Brașoveanul a construit o echipă de top care a făcut minuni în acest sezon. Locul doi în EAU cu Bani Yas, dar și o calificare istorică în grupele Ligii Campionilor Asiei sunt bornele unui sezon istoric pentru antrenorul brașovean. În staff-ul lui Isăilă la Bani Yas sunt și brașovenii Dumitru Stîngaciu, Gabi Kajcsa și Marian Ungureanu.

„În Champions League cu o echipă mică“

Performanţele reuşite de fostul selecţioner al naţionalei de tineret a României n-au trecut neobservate de Răzvan Lucescu, actualul antrenor al lui PAOK Salonic. „Isăilă face realmente lucruri extraordinare. El în primul an s-a salvat cu Al Hazem. În al doilea an, schimbându-l pe el, echipa s-a dus în jos. Dar a fost foarte apreciat şi în Arabia Saudită.  S-a dus în Emiratele Arabe Unite, acolo unde cu o echipă mică s-a calificat în Champions League, fiind foarte aproape de câştigarea campionatului”, a spus Lucescu Jr, la Telekom Sport.

„Peste tot a făcut treabă“

Lucescu Jr spune că Isăilă a confirmat ca antrenor la toate echipele pe care le-a pregătit. „Dani întotdeauna a fost un antrenor care poate nu a avut priză la presă, poate nici el nu a ştiut să gestioneze diferit situaţia, dar el peste tot a făcut treabă. El este primul care a avut performanţă la Astra. Sportul sau FC Braşov erau echipe agresive pe vremea lui, iar la echipa naţională de tineret el a pornit construcţia. Isăilă a pus bazele construcţiei, iar Mirel a gestionat momentele”.

Au colaborat la FC Brașov

În primul mandat ca antrenor la FC Brașov, Răzvan Lucescu l-a avut pe Isăilă jucător dar și atrenor secund. În al doilea mandat ca antrenor al lui Lucescu la FC Brașov, o condiție a acestuia a fost ca Isăilă să fie secundul său. „Eu pot să spun doar că el a început cariera ca antrenor secund, cu mine principal la Braşov, el fiind şi jucător. A fost extraordinar în acel moment, m-a ajutat enorm şi pe teren şi în afară” a spus Răzvan Lucescu.Daniel Isăilă (48 de ani) a antrenat în cariera sa echipele FC Săcele, FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş, Astra Giurgiu, Al Hazem, Bani Yas şi naţionala U21 a României. A cucerit alături de Astra Cupa României şi Supercupa României, iar cu Baniyas a terminat pe poziţia secundă în campionatul Emiratelor Arabe Unite. „Muncesc foarte mult pentru a obține ceea ce-mi doresc. Mă axez pe disciplină tactică în joc şi încerc să-i fac pe jucători să dea randament maxim“, spunea antrenorul braşovean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE