28 C
Braşov
AcasăMagazinDrama taximetristului Nicu Raţă din Las Fierbinţi

Drama taximetristului Nicu Raţă din Las Fierbinţi

Marius Chivu (46 de ani), simpaticul actor care îl interpretează pe taximetristul Nicu Rață în serialul „Las Fierbinţi”, de la Pro TV, a avut de înfruntat multe drame în ultimii ani. Invitat la podcast-ul lui Mihai Bobonete, actorul a mărturisit că a suferit foarte mult după ce a divorţat de soția sa, Dana, cu care are o fetiță. Marius Chivu a slăbit nu mai puțin de 10 kilograme în timpul divorțului și a ajuns la psihiatru, ca să-și trateze depresia cruntă în care se afundase.
„Am avut o perioadă în care am slăbit vreo foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… Alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimc. Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, hai, gata, te-ai vindecat, 250 lei pe şedinţă. Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj”, a povestit actorul. Marius Chivu a fost însurat cu actrița Dana Chivu, cu care are o fetiță, Sofia.
Recent, actorul a mai trecut printr-o tragedie. Nu a putut ajunge la înmormântarea tatălui său, din cauză că era infectat cu Covid. „Păi ce credinţă, măi Bobo, după trei decese, dintre care unul tata?! Nici măcar nu am putut merge la înmormântare, pentru că aveam Covid. Asta-i viaţa, karma… Nu avem ce să-i facem! Nu avem happy end. Eu am crezut dintotdeauna în Dumnezeu, dar acum am început discuţiile cu El”, a mai spus actorul.
Actorul Marius Chivu a debutat în 2001 cu rolul din “The Elite”, apoi a jucat în peste 20 de filme şi seriale. În 2006 apare în serialul „La Urgenţă”, unde îl joacă pe Costel, un personaj misterios. Mai joacă în “Nunta mută” (2008), “Periferic” (2010) sau “America, venim” (2014). Rolul lui Nicu Raţă din serialul “Las Fierbinți” de la Pro Tv, l-a făcut însă celebru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Prosteala de politruc on Iarbă de un metru? „A plouat mult!”