4.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Paste carbonara

Ingrediente: 200 g spaghete, 200 smantână, 100g bacon, 3 ouă, ulei de măsline, sare, piper
Preparare: Se fierb pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet. Se limpezesc în jet de apă rece și se lasă la scurs. Baconul se taie cubulețe și se prăjește în 3 linguri de ulei, până se rumenește. Smântâna se amestecă cu gălbenușurile, sare și piper. Se toarnă amestecul peste bacon și se mai fierbe un minut. Se pun pastele peste sos și se amestecă. Se servesc fierbinți cu parmezan ras.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 2 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE