5.8 C
Braşov
AcasăMagazin3 avorturi: Cel mai mare regret al Oanei Zăvoranu la 48 de...

3 avorturi: Cel mai mare regret al Oanei Zăvoranu la 48 de ani

l Un băiat de 28 ani

Oana Zăvoranu a dezvăluit că unul dintre cele mai mari regrete ale vieții sale este că nu a făcut un copil în urmă cu 28 de ani. Mai mult, bruneta recunoaște că a avortat de trei ori, inclusiv copilul lui Pepe, însă acum își dorește să fie mamă și speră că va reuși, în cele din urmă, să-și îndeplinească și această dorință. Invitată în cadrul podcast-ul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri dureroase despre viața ei și recunoaște sincer că un copil este tot ce îi mai lipsește în momentul de față. Oana a avut de trei ori ocazia să fie mamă, inclusiv când avea doar 20 de ani, însă a ales să întrerupă sarcinile. „Poate la 20 de ani, că n-am făcut un băiat”, a răspuns Oana când a fost întrebată care ar fi cel mai mare regret al ei.

„Eu am în mintea mea imaginea aia că băiatul merge cu mama și mama e toată într-o fiță, se ține bine și colegii din liceu, care spun „Mamă, ce bunăciune e aia!’. Mi-a plăcut legătura asta între mamă și băiat, cum este între tată și fată. M-ai întrebat dacă regret ceva, regret că n-am un băiat de 28 de ani aproape. Mi-aș fi dorit să am un frate mai mare care să îi smardoiască pe toți. Copilul trebuie să știe de respect, dar părintele trebuie să fie cel mai bun prieten. Sunt convinsă că meseria de părinte este cea mai grea. Eu m-aș fi văzut o mamă cool. Mi-ar fi plăcut să îmi zică Oana”, a mai spus Oana Zăvoranu.

„Mi-e frică de perioada de gravidenie“

Oana nu exclude posibilitatea de a fi mamă, la un moment dat, chiar dacă are 48 de ani, și a dezvăluit și care este frica ei cea mai mare legată de perioada sarcinii.
„Mă văd mamă, dar îți spun o chestie. Mi-e frică de perioada de gravidenie. Am văzut foarte multe gravide urâte. Știu că o să mă înjure acum. Când e nasul jumătate cât fața, să rețină apă…Dacă le întrebi pe ele, nu o să zică că e bine. Eu cred că în momentul ăla mă voi ascunde”, a adăugat vedeta.

De ce nu a devenit mamă până acum

Zăvo susține că nu a simțit niciodată că vreunul dintre bărbații cu care a rămas însărcinată ar fi tatăl potrivit pentru respectivul copil și din acest motiv a ales să facă avort.
„Da, de trei ori. Am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit. A fost o dată sau de două ori a fost înainte (n.red. de căsnicia cu Pepe) și o dată era cu el, da. Nu am simțit niciodată să fac pausl ăsta cu niciun bărbat care s-a aflat în momentul ăla, la vremea respectivă în viața mea. Pentru o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci. Un copil este binevenit, dar parcă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla”, a declarat Oana Zăvoranu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE