6.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovSurprize pentru copiii brașoveni: Zoo şi Centrul de Agrement din Poiana Braşov,...

Surprize pentru copiii brașoveni: Zoo şi Centrul de Agrement din Poiana Braşov, program special pentru Ziua Copilului

Autor: M.P.

l Escaladă, minigolf sau șah

Grădina Zoologică și Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov pregătesc programe speciale pentru cei mici, de 1 Iunie. Pentru că ziua este una liberă pentru toată lumea, părinții vor avea ocazia să îi pună în prim-plan pe cei mici. Municipalitatea vine în întâmpinarea acestora, cu acces gratuit pentru sărbătoriții zilei, la cele două instituții de divertisment din subordine, anunță viceprimarul Sebastian Rusu. „Toți copiii vor avea acces gratuit la Grădina Zoologică și la activitățile Centrului de Agrement din Poiana Brașov. Aici vor descoperi o serie de surprize, de la jocurile copilăriei, cum ar fi «baba-oarba» sau «elastic», la discuții cu specialiști despre animalele de la zoo, sau jocuri din cadrul centrului de agrement. Vă așteptăm pe toți, copii, părinți și bunici, să vă bucurați de magia copilăriei”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.

Zoo va fi deschis azi

Grădina Zoologică le-a pregătit copiilor 8 ore de distracție, între 11.00 și 19.00, în care vor putea să admire și să afle lucruri interesante despre ele și preocupările lor, direct de la cei care se ocupă cu multă pasiune de ele, vor face desene pe asfalt, se vor putea juca șotron, baba oarba, rațele și vânătorii, elastic și multe alte jocuri. Intrarea este gratuită pentru copiii de până la 14 ani. Parcul Zoo va fi deschis și luni, 31 mai, pentru a le da posibilitatea turiștilor și brașovenilor care au un weekend prelungit să viziteze Zoo Brașov, deși programul grădinii este de marți până duminică.

Surprize pentru copii, la Centrul de Agrement din Poiana Braşov

Și Centrul de Agrement din Poiana Brașov le-a pregătit multe surprize micilor brașoveni, între 4 și 14 ani, care vor avea acces gratuit la toate activitățile centrului. Ei vor putea exersa aruncarea bilelor de bowling, pe cele 8 piste profesioniste, vor putea juca biliard, pe cele 3 mese, tenis de masă, unde vor avea la dispoziție 4 mese, vor putea face escaladă, juca minigolf sau șah și vor putea utiliza simulatoarele și jocurile electronice pe care le are acest centru. Programul dedicat copiilor va fi între 12.00 și 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE