8.7 C
Braşov
AcasăStiri BrasovOrban, în vizită electorală la Braşov: „Aeroportul este o bijuterie a Braşovului”

Orban, în vizită electorală la Braşov: „Aeroportul este o bijuterie a Braşovului”

Autor: M.P.

Aflat în plină campanie electorală internă pentru şefia partidului, Ludovic Orban a ajuns vineri şi la Braşov, unde nu a ezitat să se lege „sentimental” de proiectele-cheie ale Braşovului. Astfel, preşedintele PNL a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la sediul PNL Braşov, că „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va reprezenta un punct de influență importantă pentru dezvoltarea municipiului și a județului Brașov” şi că acesta este „o bijuterie”. „Sunt absolut impresionat de ce-am văzut astăzi, un aeroport în care foarte puțină lume credea este aproape gata. Un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului, care va avea o influență determinantă în dezvoltarea municipiului Brașov și a județului Brașov, pentru că orice aeroport aduce în sine toate oportunitățile de dezvoltare de care are nevoie un județ”, a declarat Orban, după o vizită pe şantierul de la aeroport. Ulterior, acesta a mai declarat că scopul real pentru care a venit în vizită este să discute cu primarii PNL din județul Brașov despre proiectele locale care pot fi susținute la nivel Parlamentar. „Am venit acasă, am venit la Organizația PNL Brașov, practic cea mai apropiată organizație a Partidului Național Liberal. Evident că ne vom întâlni și cu primarii PNL din județul Brașov. Sigur că ne vom întâlni ca să discutăm stadiul proiectelor și măsura în care la nivel parlamentar, de la nivelul guvernului, putem să sprijinim proiectele primarilor noștri pentru comunitățile locale pe care le conduc”, a continuat președintele PNL.

1 COMENTARIU

  1. Nu erai tu ala cand ai spus ca brașovul n-are nevoie de aeroport ca otopeniul e la două ore ???..parcă erai ministru al transporturilor și infrastructurii…
    Acum s-a facut degeaba ,nici dracul nu va veni pe acest aeroport…toate companiile de aviație și-au redus cursele ,personalul, baza materială cu peste 60%…o investiție moartă…poate ne spune mai marele pnl cati bani au fost băgați în acest mort..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE