8 C
Braşov
AcasăMagazinCe va face Ana Maria Mărgean cu premiul de 120.000 de...

Ce va face Ana Maria Mărgean cu premiul de 120.000 de euro de la ”Românii au Talent”

După câștigarea concursului Românii au Talent, Ana Maria Mărgean a vorbit despre experiența sa cu muzica, despre cum a descoperit ventrilocia, dar și ce anume va face cu premiul în valoare de 120.000 de euro.
„Eu cânt de la cinci ani, dar ventrilocia am descoperit-o pe YouTube. Eu îmi doresc să bucur în continuare sufletele oamenilor. Păpușile s-au simțit foarte bine alături de mine pe scenă. Aș vrea sa pregătesc niște spectacole și chiar m-aș bucura. Deocamdată, mă bucur de acest moment frumos, am timp sa mă gândesc ce fac cu premiul, probabil o sa investesc în educația mea muzicală, dar mi-aș lua și un cățel, un pomeranian, dar m-aș mulțumi cu orice cățel pufos. Colegii mei au avut niște reacții foarte frumoase, la fel și profesorii, m-au susținut. Am primit multe mesaje de susținere. Eu le-aș transmite copiilor să facă ce le place și să încerce”, a spus Ana Maria Mărgean.

Vrea să facă un duet cu Andra

Fetița în vârstă de 11 ani a ținut să îi mulțumească și Andrei pentru ca i-a dat Golden Buzz-ul care a trimis-o în semifinale, spunând că acest lucru i-a dat mare încredere de sine. „Am intrat în competiție cu gândul că totul va fi bine și am plecat cu gândul că am ieșit câștigătoare. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. Mi-a dat multă încredere în mine acel Golden Buzz dat de Andra, sper că într-o zi voi face un duet cu ea. Eu aș vrea să fac o carieră și din muzică și din ventrilocie, să continui cu ambele”, a mai spus Ana Maria Mărgean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE