3.6 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ciuperci cu caș dospit

INGREDIENTE: un kg ciuperci, 3 cepe, 50 g pesmet, 200 g caș dospit, câteva fire de mărar, 50 ml vin, piper, sare, ulei sau unt.
PREPARARE: Ciupercilor li se desprind piciorușele, care se toacă mărunt și se pun la călit într-o crăticioară cu unt sau ulei, împreuna cu ceapa tocată. După ce zeama a scăzut, se adaugă pesmetul, sarea, piperul și mărarul tocat. Cu această compoziție se umplu pălărioarele ciupercuțelor. Se așează într-o tavă unsă, se presară caș dospit ras și se lasă în cuptor o jumătate de oră. Se stropesc cu vin și cu sosul rămas. Se presară mărar tocat.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 28 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE