10.8 C
Braşov
AcasăCititori(P) Ce sunt pantalonii scurți de compresie și cum funcționează?

(P) Ce sunt pantalonii scurți de compresie și cum funcționează?

Dacă abia reveniți la alergat, vă recomandăm să vă cumpărați pantaloni scurți 2-în-1: pantaloni scurți de compresie dedesubt și pantaloni scurți standard în partea de sus. Aceștia vă oferă beneficiile pantalonii scurți de compresie, precum și flexibilitatea și respirabilitatea unei perechi de pantaloni scurți obișnuiți.

În acest articol, vom discuta despre acești pantaloni scurți pentru bărbați care au acest rol de compresie. Vom discuta despre ce sunt aceștia, diferențele dintre pantalonii scurți de compresie și lenjeria de compresie și beneficiile acestora.

Ce sunt pantalonii scurți de compresie?

Pantalonii scurți de compresie sunt ca niște pantaloni scurți spandex. Se lipesc de corpul dvs. datorită țesăturii lor întinse, oferind presiune în zonele pe care le acoperă (fundul și coapsele).

Părerile sunt mixte. Unii oameni de știință cred că pantalonii scurți de compresie nu ajută deloc în timpul unui antrenament. Alte cercetări sugerează că echipamentul de compresie ajută la recuperare.

Nu ignorați efectul placebo: dacă credeți că pantalonii scurți de compresie ajută atunci când alergați, atunci ar putea să o facă. Într-un fel sau altul, pantalonii scurți de compresie nu au efecte negative. Așadar, s-ar putea să merite prețul dacă simțiți că alergați mai repede cu ei.

Care este diferența dintre pantaloni scurți de compresie și lenjerie de corp de compresie?

Pur și simplu, diferența este dacă dispozitivul de compresie este conceput pentru a fi îmbrăcăminte exterioară sau lenjerie de corp. Pantalonii scurți de compresie sunt concepuți ca colanți de alergare și pantaloni scurți de ciclism. Lenjeria de compresie este deseori concepută de companii care produc alte lenjerie de corp și s-ar putea să nu fie potrivită ca strat superior.

Un loc bun pentru a începe este să priviți eticheta. Dacă scrie lenjerie intimă, îmbrăcați o pereche de pantaloni scurți pe deasupra, pentru a rămâne modest. Dacă sunt pantaloni scurți, ar trebui să fie în regulă să îi purtați singuri, dar vor fi destul de strâmți.

Personal ne plac pantalonii scurți 2-în-1, deoarece pantalonii scurți de compresie dedesubt sunt puțin mai scurți decât pantalonii sportivi tradiționali. Nu trebuie să ne amintim mai multe articole de îmbrăcăminte, ci putem să ne îmbrăcăm cu una singură și să pornim la drum.

Bărbații găsesc deseori lenjeria intimă de compresie mai confortabilă decât lenjeria obișnuită atunci când aleargă. Ajută la menținerea tuturor la locul lor și poate reduce posibilitatea de a vă răni într-un loc inconfortabil.

Din ce sunt făcuți pantalonii scurți de compresie?

Pantalonii scurți barbati, de compresie sunt confecționați dintr-o țesătură de înaltă calitate, care oferă compresie utilizatorului. De obicei, țesătura este realizată dintr-o combinație de materiale precum spandex, nylon, poliester și Lycra.

Pantalonii scurți de compresie sunt concepuți pentru a elimina transpirația, pentru a comprima zona desemnată și pentru a permite pielii să respire. Oricare dintre materialele listate îndeplinește acest obiectiv.

De ce costă pantalonii scurți de compresie mai mult decât pantalonii scurți de alergare obișnuiți?

Pantalonii scurți de compresie costă mai mult decât pantalonii scurți de alergare obișnuiți din cauza modului în care sunt confecționați. Deoarece pantalonii scurți de compresie trebuie să ofere compresie, trebuie să fie proiectați mai atent decât pantalonii scurți tipici de alergare.

Cu alte cuvinte, pantalonii scurți de compresie trebuie să îndeplinească două obiective. Aceștia trebuie să fie respirabili și să ofere, de asemenea, compresie. Pantalonii scurți de alergare obișnuiți nu trebuie să îndeplinească al doilea obiectiv și, prin urmare, sunt mai ieftin de produs (și cumpărat).

Care sunt beneficiile pantalonilor scurți de compresie?

Mulți oameni au studiat pantalonii scurți de compresie. În general, aceștia sunt utili în îmbunătățirea performanței atletice și prevenirea leziunilor. Ce alergător nu vrea asta? Pantalonii scurți de compresie oferă un număr mare de beneficii specifice.

Reduceți durerea musculară

În calitate de alergător, veți avea întotdeauna dureri musculare. Însă pantalonii scurți de compresie pot reduce foarte mult durerea sau chiar o pot face inexistentă. Pantalonii scurți de compresie (acest lucru se aplică și colanților de compresie) pot ajuta chiar și la reducerea oboselii în timpul antrenamentelor. Puteți alerga mai mult și mai tare, fără să vă simțiți la fel de impactat.

Dacă doriți să obțineți performanțe mai bune pentru o perioadă mai lungă de timp, pantalonii scurți de compresie vă vor ajuta să vă extindeți antrenamentul fără a vă solicita mușchii în plus.

Creșteți oxigenul din mușchi

Obținerea oxigenului în mușchii dvs. în timpul unui antrenament este esențială. Pantalonii scurți de compresie sunt concepuți pentru a crește cantitatea de oxigen pe care o primesc diferite părți ale corpului.

Promovând fluxul sanguin și creșterea oxigenului, pantalonii scurți de compresie vă vor spori performanța atletică și vă vor ajuta să vă folosiți mai bine mușchii.

Îmbunătățiți recuperarea după alergare

Pantalonii scurți de compresie pot face o mare diferență în recuperarea musculară. Aceștia sunt deosebit de utili dacă tocmai ați terminat un antrenament greu și intens. Vreți ca mușchii dvs. să-și revină cât mai repede posibil.

De fapt, pantalonii scurți de compresie vă vor ajuta chiar și în zilele de cross training și de forță. Ei pot contribui la promovarea recuperării, după ce ați făcut antrenament de rezistență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE