8.9 C
Braşov
AcasăStiri BrasovDuminica șoferilor beți, drogați sau fără permis

Duminica șoferilor beți, drogați sau fără permis

A fost o duminică plină pentru polițiștii rutieri din județul Brașov. Astfel, un tânăr în vârstă de 16 ani a fost depistat pe raza localității Tărlungeni din județul Brașov în timp ce conducea un autovehicul pe DJ103A. La verificarea actelor, polițiștii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.
În localitatea Augustin polițiști au identificat un bărbat, care a condus un autovehicul și s-a răsturnat în decor. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,77 mg/l alcool pur. La Făgăraș, polițiștii au depistat un tânăr, în vârstă de 24 ani, care a condus un autovehicul pe strada Negoiu din municipiul Făgăraș, județul Brașov, ulterior acesta acroșând un stâlp metalic de iluminat public. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,22 mg/l alcool pur. La verificarea actelor, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La Râșnov, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 44 ani, din municipiul București, care conducea un autovehicul pe DN1E în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,67 mg/l alcool pur. Tot în Râșnov, polițiștii au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 17 ani, din județul Bacău, care conducea un autovehicul pe DN73A, pe raza Stațiunii Râșnov, județul Brașov, iar în calitate de pasager, la momentul opririi, se afla un bărbat, în vârstă de 35 ani. La verificarea documentelor personale și ale autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar autovehiculul condus aparține pasagerului, care i l-a încredințat spre conducere pe drumurile publice, deși cunoștea faptul că tânărul nu deține permis de conducere. Exact în aceeasi zonă, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 22 ani, din județul Prahova, care conducea un autovehicul pe DN73A.La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În Brașov, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 44 ani, care conducea un autovehicul pe strada Zizinului în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea cu alcoolscopul rezultatul a fost 0,52 mg/l alcool pur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE