14.1 C
Braşov
AcasăCititori(P) De câte ori trebuie rulat bonusul Winmasters

(P) De câte ori trebuie rulat bonusul Winmasters

Winmasters are unul din cele mai interesante bonusuri de bun venit, iar mulţi dintre pariori se întreabă cum se rulează şi de câte ori trebuie rulat bonusul Winmasters, înainte de a-şi deschide un cont online pe platforma acestora.

- Advertisement -

Cum se retrage şi de câte ori se rulează bonusul

Pentru a putea retrage bonusul, va trebui să ţii cont de nişte reguli şi condiţii de rulare a bonusului. Mai exact, pentru bonusul de bun venit în valoare de 1.500 RON, va trebui să rulezi de cel puţin 30 de ori suma depusă alături de bonusul pe care l-ai primit în funcţie de depunerea ta, conform paginii Winmasters recenzie.

Winmasters îţi oferă până la 100% bonus în limita a 1.500 RON, iar condiţiile pentru rularea bonusului trebuie să fie realizate în maximum 60 de zile.
Pe lângă acest bonus extrem de interesant în valoare de 100%, o să te mai poţi bucura şi de 50 de rotiri gratis, odată ce ai făcut prima depunere. Trebuie să reţii faptul că aceste rotiri au o valabilitate de fix 24 de ore, din moment ce ai dat prima rotire.

- Advertisement -

Din punct de vedere al condiţiilor de rulaj pentru acest bonus, ei bine, va trebuie să rulezi câştigul de exact 15 ori pentru a putea să retragi ulterior câştigul.
O veste bună din punct de vedere al rulajului este aceea că se ia în calcul atât pierderile dar şi câştigurile. Iar, ca un sfat pentru a putea atinge mai uşor condiţiile de rulaj al bonusului, începe cu sloturile, deoarece acolo îţi vor fi calculaţi toţi banii pe care îi joci, indiferent că sunt pierderi sau câştiguri, iar astfel vei putea să atingi mult mai uşor cerinţele de rulaj şi ulterior să poţi retrage eventualul câştig. Ai grijă să nu depăşeşti termenul de 60 de zile din punct de vedere al rulajului.

Citește și: Mituri despre pariuri sportive

Despre Winmasters

Pe lângă faptul că oferă unul din cele mai interesante bonusuri de pe întreaga piaţă, Winmasters este şi prima casă de pariuri online ce a fost deschisă pe teritoriul ţării noastre. Totodată, Winmasters are şi una din cele mai bogate oferte de pariere, vorbind aici de campionate precum cel al Zambiei, Guineei, Ugandei, şi aşa mai departe.

Totodată, pe lângă oferta bogată din punct de vedere al pariurilor sportive, Winmasters ne oferă şi peste 500 de sloturi unde poţi juca atunci când nu ai ce să pariezi.
Pe lângă pariurile sportive şi casinoul online, Winmasters mai pune la dispoziţie şi pariuri politice, cât şi pariuri pe cunoscutul concurs, “Eurovision”.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE