4.7 C
Braşov
AcasăSportVediţa Coloneşti - Corona Braşov: Prima bătălie pentru Liga a 2-a

Vediţa Coloneşti – Corona Braşov: Prima bătălie pentru Liga a 2-a

Autor: Adi MARICA

l Sâmbătă, de la ora 18.00, la Colonești, este programat meciul tur al finalei barajului pentru Liga a 2-a dintre Vedița și Corona

Vedița Colonești și Corona Brașov se vor duela în finala barajului de promovare în Liga a 2-a. Oltenii au ajuns în finală după ce au trecut în semifinale de ACS SR Brașov (1-0 și 1-1), iar Corona a câștigat dubla cu ACSO Filiași (1-0 și 4-0).

Călin Moldovan: „Suntem pregătiți“

Antrenorul Coronei, Călin Moldovan, anticipează un meci de luptă la Colonești. „Va fi un meci foarte dificil atât prin prisma adversarului cât și al terenului de joc. În aceste condiții sunt convins că va fi un meci de luptă, de uzură, dar eu spun că suntem pregătiți și motivați. Promovarea se va decide în meciul retur de la Brașov“, a spus Călin Moldovan, antrenorul Coronei care nu se confruntă cu probleme de lot pentru acest meci.
Referitor la viitorul incert al echipei, chiar și în condițiile în care Corona va obține pe teren promovarea în Liga a 2-a, Călin Moldovan a spus că „noi ne vedem doar de fotbal. Suntem un grup unit și astfel am ajuns în această finală a barajului. Cei care vor decide, eu spun că au de unde alege pentru o echipă a Brașovului în Liga a 2-a“, a spus antrenorul Coronei.

Tameș: „Ne vom juca șansa“

De cealaltă parte, Iulian Tameș, antrenorul secund al celor de la Vedița Colonești, este bucuros că jucătorii săi pot juca o astfel de finală. „Pentru noi este foarte important că am ajuns să jucăm această finală pentru Liga a 2-a. După un an de muncă ce poate fi mai frumos pentru fotbaliști să joci astfel de meciuri decisive. Știm că vom întâlni o echipă bună, cu jucători experimentați, dar și noi ne vom juca șansa. Suntem pregătiți pentru această dublă manșă “, a spus Tameș. Primul joc al barajului dintre Vedița și Corona Brașov este programat sâmbătă, de la ora 18.00 pe stadionul „Mircea Stan“ din Colonești.

Meciurile din etapa a doua a barajului de promovare în Liga 2:

ACS Suporter Club Oţelul Galaţi – ACS Dacia Unirea Brăila, ora 13.30
CSA Steaua București – CS Afumaţi, ora 17.30
ACS Vediţa Coloneşti M.S. – CSM Corona Braşov, ora 18.00
CS Măgura Cisnădie – ACS Viitorul Şelimbăr, ora 18.00
FC Unirea Dej – SCM Zalău, ora 18.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE