8.9 C
Braşov
AcasăSportFotbal. Liga 3. Baraj. ACS Kids Tâmpa- AFC Băbeni, primul meci...

Fotbal. Liga 3. Baraj. ACS Kids Tâmpa- AFC Băbeni, primul meci cu spectatori în Brașov

ACS Kids Tâmpa- AFC Băbeni, returul barajului pentru Liga 3, va fi primul meci în Brașov cu spectatori de la startul pandemiei de coronavirus. Duelul dintre Kids Tâmpa și Băbeni este programat duminică, de la ora 17:30, pe stadionul ICIM. Federația Română de Fotbal a publicat joi noul protocol de desfășurare al meciurilor, cel care prevede revenirea fanilor pe stadioane.   „Suntem norocoși, pentru că cel mai important joc al sezonului va avea loc într-un moment în care, după un an și două luni, autoritățile au permis accesul spectatorilor în tribune, în limita a 25% din capacitatea acestora. „Copiii Tâmpei” au nevoie de susținerea voastră, a tuturor celor care simpatizanți cu această echipă. Vă așteptăm pe ICIM. Vor putea fi în tribune, respectând distanțarea de 1,5 metri:
Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.
În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere. Accesul se va face începând cu ora 16.45. Vă rugăm să ajungeți din timp, pentru a evita aglomerația la poartă“, anunță clubul brașovean.
Meciul retur dintre ACS Kids Tâmpa și AFC Băbeni este programat duminică, de la ora 17.3. În meciul tur, brașovenii s-au impus cu 4-3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE