6.6 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Budincă de ghebe

Ingrediente: 2 kg de ghebe, două cepe, o legătură de pătrunjel, o legătură de mărar, ulei, sare, piper, pesmet; două ouă.
Preparare: Ghebele, curăţate și spălate se fierb în apă cu sare (sau în apă simplă, în cazul ghebelor păstrate la sare). După 15 minute, se scurg şi se dau prin maşina de tocat. Ceapa se taie foarte mărunt, se căleşte în ulei, se amestecă apoi cu ghebele, cu verdeaţa tocată şi cu condimentele. Pui şi două gălbenuşuri frecate cu sare şi două albuşuri bătute spumă. Se toarnă totul într-un vas pentru cuptor (uns cu ulei şi tapetat cu pesmet). Se coace la cuptor, la foc potrivit, timp de o oră.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 20 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE