8.9 C
Braşov
AcasăSportVești bune: Next level la ACS SR Brașov

Vești bune: Next level la ACS SR Brașov

Autor: Adi MARICA

l Managerul general al clubului brașovean, Ciprian Jurubescu, are vești bune penrtru viitorul echipei: achitarea integrală a datoriilor, investitori puternici, dar și un lot remaniat masiv pentru atacarea promovării în Liga a 2-a

ACS SR Brașov a încheiat un sezon în care cel mai important lucru a fost redresarea situației financiare. Din punct de vedere sportiv, echipa antrenată de Liviu Nicoale, Ioan Naghi și Dan Bona s-a calificat la primul baraj de promovare în Liga 2 după ce a terminat pe locul doi în C5. După o dublă de poveste cu Vedița Colonești, brașovenii au ratat calificarea în finala barajului.

Acuză jocuri de culise la baraj

Managerul clubului, Ciprian Jurubescu, spune că echipa a avut parte de multe piedici și nu exclude varianta unor jocuri de culise. „Am ieşit cu fruntea sus. Ar fi fost imposibil să se întâmple altceva la Coloneşti. Ni s-au pus piedici pe toate fronturile. Cred că au existat jocuri de culise şi spun asta cu părere de rău. Nu s-a schimbat sistemul, s-au schimbat doar oamenii din sistem. A fost frustrant. Nu este normal ca într-un meci capital să existe o asemenea abordare din partea arbitrilor. Am fost tocaţi. Este păcat că nu au fost şanse egale. Cel mai important este că băieţii au dat totul pe teren. Aceşti copii care au jucat fără salarii şi-au dat sufletul şi au fost răsplătiţi de faptul că peste 100 de fani au fost alături de ei la acest meci de la Colonești. Mesajele primite în mediul on-line de la stegari din toată lumea ne motivează“, a spus Jurubescu într-o intervenție la Radio România Brașov FM.


Vin investitori la club

Ce urmează pentru ACS SR Brașov? Oficialul clubului brașovean anunță vești bune pentru viitorul echipei. În primul rând, datoria clubului la Fisc va fi achitată în acel mai scurt timp. Achitarea datoriilor ar însemna un pas uriaș înainte, iar clubul ar deveni eligibil pentru pentru a accesa fonduri pe bază de proiecte atât de Consiliul Județean Brașov cât și de la Primăria Brașov. Un aspect extrem de important este că oficialii clubului sunt în discuții destul de avansate cu oameni de afaceri brașoveni dispuși să investească la echipă. Cu un buget echilibrat și având stabilitate financiară, echipa poate ataca realist promovarea în Liga a 3-a în sezonul următor. Liviu Nicolae va continua să antreeze echipa și în sezonul viitor, dar lotul va suferi modificări radicale.
„Pe noi, experienţa acumulată în acest an ne va ajuta mult şi în sezonul viitor vom ataca promovarea. Rămânem cu plusurile, care nu au fost puţine, cu însănătoșirea clubului din punct de vedere juridic şi consider că SR Braşov poate fi piatra de temelie a unui proiect de anvergură în oraşul nostru Suntem în discuţii avansate cu oameni de afaceri importanţi, iubitori de «Steagu», care vor să vină lângă noi. Vom aduce jucători noi, vom avea surprize pentru fanii noştri în cel mai scurt timp. Braşovul are nevoie de un proiect fotbalistic.. Decizia nu este la noi, din păcate va fi luată politic. Nu ne sperie acest lucru, suntem pregătiţi pentru orice scenariu, dar politicienii din Braşov trebuie să înţeleagă că sentimentele suporterilor nu pot fi tranzacţionate.
Avem un proiect care necesită timp şi răbdare. Dacă se va vrea altceva, acest lucru nu va periclita proiectul nostru“, a punctat managerul lui ACS SR Brașov la Radio România Brașov FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE