0.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ingrediente: 500 g praz, doi morcovi, o ceapă, 3 cartofi, o legătură de pătrunjel verde, sare; 100 ml untdelemn, 4 linguri de smântână, crutoane.
Preparare: Prazul se curăță de foile exterioare și de partea verde mai fibroasă, se spală și se tăie în bucăți late de 1-2 cm. Ceapa se toacă mărunt, iar morcovii se dau pe răzătoare. Cartofii se taie cubulețe. Se înăbușă cu puțină apă prazul, ceapa și morcovii. Se călesc puțin legumele, după care se sting cu câteva linguri de apă și se înăbușă. Când s-au înmuiat, se adaugă doi litri și jumătate de apă, sare, cartofii tăiați cubulețe. Se lasă să fiarbă, după care se pune pătrunjelul tocat, se așează capacul și se mai lasă pe foc un minut Se drege cu puțină smântână și se servește cu crutoane.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 19 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE