3.6 C
Braşov
AcasăMagazinNu eram complexată! Feli, secretul relației fericite cu tatăl fiicei sale

Nu eram complexată! Feli, secretul relației fericite cu tatăl fiicei sale

l ”Trăiesc pentru prima oară o iubire matură”

Feli poate să se laude pentru că este o femeie cu adevărat împlinită! Cântăreața se bucură de o carieră frumoasă, de o fetiță minunată și de un partener alături de care trăiește o superbă poveste de dragoste. Pare visul oricui, dar puține femei știu care este, de fapt, secretul relației fericite pe care o are cu tatăl micuței sale. Invitată în emisiunea ‘La Măruță’, cântăreața a vorbit despre viața ei amoroasă.
„Nu sunt geloasă. (…) Nu cred în dragoste la prima vedere, cred în pași mici. Până la Cătălin eu nu am avut o relație, poate nu am avut răbdare pentru că nu am crezut că ar fi fost ceva serios. Cu Cătălin am avut răbdare. (…) Ne-am împrietenit și ne-am dat o șansă pentru a vedea dacă funcționăm ca și relație. Trăiesc pentru prima oară o iubire matură, fluturii în stomac trec repede”, a spus Feli.

Ce planuri avea Feli înainte să își cunoască partenerul?

De asemenea, cântăreața a fost întrebată și dacă mereu și-a dorit o fetiță, dar mare le-a fost mirarea fanilor atunci când aceasta a dezvăluit ce planuri avea în trecut. Feli nu își dorea să se căsătorească, așa că un partener ce i-ar fi fost alături la bine și la greu nici nu intra în discuție cu ani în urmă. Vedeta plănuia să adopte un copil, așa că lumea i-a fost dată peste cap când l-a cunoscut pe Cătălin.
„Mi-am dorit tare mult să am o fetiță. Mi-am dorit să am și un soț, dar nu îl vedeam neapărat în planurile mele. Mă gândeam că o să adopt, nu credeam că o să am un soț vreodată. În capul meu mă gândeam că o să fie mai ușor să fiu eu cu fetița mea decât să am un soț”, a punctat ea.

Feli, despre lupta cu silueta. Cum se simțea înainte să slăbească

Acestea nu au fost singurele subiecte despre care a discutat Feli. Cântăreața a mărturisit și cum se simțea atunci când avea o altă greutate. Chiar dacă multă lume știe că aceasta a dus o luptă cu kilogramele în plus, cântăreața a povestit că pe atunci avea mare încredere în ea, dar societatea a făcut-o să creadă că există anumite probleme în legătură cu silueta pe care o afișa.
„În adolescență nu aveam probleme cu kilogramele, mai târziu am avut, cam prin 2010. Eu în perioada aceea cu multe kilograme aveam foarte multă încredere în mine, nu înțelegeam de ce să fiu complexată. Prietena mea mi-a spus că oamenii din jur m-au făcut să am complexe, deși eu eram foarte bine cu mine. (…) În interiorul meu eram foarte bine, mă simțeam mai frumoasă decât mă simțeam când am slăbit”, a mai adăugat cântăreața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE